Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse (Tarragona, Espanja)

Koko talo/asunto PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse (Tarragona, Espanja)

PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse

Iso terassi, puutarha. Allas ja lähellä rantaa [HUTT-008615: Matkailumajoitukseen rekisteröity majoitus]Huoneisto sijaitsee Costa Doradan yksinomaisella alueella Playa de la Morassa (Tarragona).Sekä asunto että sen ympäristö ovat hiljaisia ja erittäin hiljaisia.Huoneisto on mukava ja valoisa sisäpuolella, ja siinä on suuri terassi ja 80m2: n oma puutarha. Puutarha-ovi johtaa yhteisöön, jossa on kaksi uima-allasta (aikuisille ja lapsille) ja viheralue. Sisältää lakanat, pyyhkeet ja kaikki tarvittavat mukavuudet.Sininen lippu (laatu) on hienoa valkoista hiekkaa, se sijaitsee 700 metrin päässä asunnosta. Se on 600 metriä leveä ja jatkuu vasemmalla kallioisella rannikolla, jossa voit kävellä pitkin metsän välisiä polkuja meren äärellä, josta löydät Cala de Tamaritin, joka erottuu linnasta meren juurella.Playa de La Moran oikealla puolella on Marquesa Forestin luonnonsuojelualue, jossa voi vaeltaa metsän läpi, kuten Waikikin tai Roca Planan.Merivesi on erittäin puhdas ja läpinäkyvä, joten voit nauttia sukelluksesta rannoilla ja kivillä.Pohjakerroksen huoneistossa, sen suurimman terassin lisäksi, joka on eniten käytetty paikka, on kaksi makuuhuonetta (ikkunat terassille), olohuone ja keittiö (ovet terassille), kylpyhuone ja yksityinen pysäköintialue (johon se pääsee hissillä).-Room A: 1 parivuode + 1 yhden hengen vuode (taitettu avioliiton alle)-Bedroom B: 2 yhden hengen vuodetta (mahtuu kolmeen yhden hengen vuoteeseen seinästä seinään)-Living room: Vuodesohva, jossa on kaksinkertainen patja.Aurinko alkaa paistaa terassilla noin klo 11.00. ja voit katsella auringonlaskua terassin sohvalla. Voit syödä varjossa.Suora pääsy terassilta yhteisön uima-altaalle on hyvin käytännöllinen ja hauska.Keittiö on täysin varustettu.La Moran rantakadulla on baareja ja ravintoloita. On myös ravintola, joka on hyvin Tamaritin linnan alla (oma pysäköintialue).Muut kiinnostavat ravintolat ovat alle 10 minuutin ajomatkan päässä Largon tai Altafullan rannalta.Rannan lähellä on myös supermarket, lasten puisto, lehtikioski, leipomo, apteekki, pankki, katumarkkinat (yksi päivä viikossa), puusta-puuhun vetoketju, uima-allasalue ja ilmaiset iltaesitykset ...)Port-Aventura on 20 minuutin ajomatkan päässäTarragona on 10 minuutin ajomatkan päässä, vaikka voit mennä bussilla (bussipysäkki ovella)Läheiset nähtävyydet ovat Altafulla (Paseo ja Castillo, 2 km päässä), Torredembarra (5 km päässä meren rannalta), Tarragona (Rooman maailmanperintökohde, 8 km päässä), Roc de Sant Gaietà (jäljitelmäarkkitehtuuri Espanjan osien ympärillä). , 12 km: n päässä), Reus (modernistinen arkkitehtuuri, Gaudín kaupunki ja ostokset, 20 km: n päässä), Salou (Playa, 20 km: n päässä), Cambrils (kaunis rannikkokaupunki, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita, 25 km: n päässä), Sitges (Nizzan kaupunki) rannikko, 40 km), Barcelona (80 km).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse

  • Onko majoituspaikassa PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse uima-allas?

    Ei, PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse?

    Ei, PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse?

    Lähellä majoituspaikkaa PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse sijaitsevat nähtävyydet ovat PortAventura Park, Carnaval de Vilanova i la Geltrú, La Rambla Nova, Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Costa Daurada, Cap Salou, Platja de Llevant, Platja de Sant Sebastià.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse on?

    Majoituspaikan PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.