Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water (Denmark, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water (Denmark, Amerikan Yhdysvallat)

Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water

Yksityinen Piste päälle kaunis Hancock Pond, House on vain muutaman askeleen päässä vedestä Edgeset sijaitsee Hancock Pond Tanskassa, Maine. (Altaat voivat olla hyvin suuria Maine - tämä sattuu olemaan noin 2 maileja!) Tämä Lomakoti on rakennettu vuonna 1966 ja on ollut suosikki loma sivusto Hershey perhe ja monet muut perheet siitä lähtien. Omaisuus koostuu noin 1. 5 hehtaarin metsämaan ja 250 'vettä julkisivu. Etukannella on noin 30 metrin päässä veden äärestä ja upea näköala etelään järven yli. Edgeset on erinomainen paikka rentoutua ja vain päästä pois kiireisestä elämästämme. Uida kirkas järvivettä (voi usein nähdä alhaalta jopa 10 'syvä). Ota kanootti ratsastaa nauttia kauniista maisemista sekä paikallista luontoa, normaalisti kohtaavat ainakin yksi seuraavista: kuikkalinnuista, kotkat, koskeloista, basso ja paljon muuta. Tai ehkä haluat mennä kävelylle / vaellus metsässä, on monia vaihtoehtoja, joista valita.Kotona itsessään on 4 makuuhuoneen, 2 kylpyhuonetta talo / mökki, joka on loistava paikka olla joka kausi. Se on vuodepaikat jopa 10 ihmistä, pesukone ja kuivaaja, takka, pingispöytä ja suuri kannella. Vuonna 2017 ensimmäisessä kerroksessa tehtiin suuri remontti, johon kuuluu täydellinen keittiön remontointi uusilla laitteilla, uusi kylpyhuone ja uusi lattia. Kaikki parantavat Maine järven kokemus! Lähin kauppa on Jimbob yleinen tallentaa, että on vähän kaikkea ja on noin 4 kilometrin päässä talosta. Lisätietoja ostos kuten ruokakaupat, rautakauppa ja kaikenlaisia ​​ainutlaatuisia kauppoja kaupungin Bridgton ME on noin 10 kilometrin päässä Edgeset.Haluatko mennä tutkimaan aluetta? Tämä loma-asunnot on keskeisellä paikalla Rannikon rannat Maine ja White vuorijono New Hampshire & Länsi Maine, joko ovat tunnin ajomatkan. Joten sinulla on useita vaihtoehtoja, joista valita, päivä rannalla, ajaa huipulle Mount Washington, paikallinen vaellus, uinti virkistävä vuoren puron, oh ja tarvittaessa runsaasti ostoksia. Shawnee Peak Hiihtokeskus on vain lyhyen 10 minuutin ajomatkan päässä.Joten soita tänään varata viikko (tai viikkoja, koska kumpikaan ei koskaan tarpeeksi pitkä).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water

  • Onko majoituspaikassa Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water uima-allas?

    Ei, Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water?

    Ei, Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water?

    Lähellä majoituspaikkaa Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water sijaitsevat nähtävyydet ovat Shawnee Peak, Eastern Slopes Regional Airport, Cranmore Mountain-Conway, Cranmore Mountain Resort, North Conway Scenic Railroad, Black Mountain, Attitash, Mount Washington Cog Railway.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water on?

    Majoituspaikan Private Point On Beautiful Hancock Pond, House Is Only Steps Away From The Water peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.