Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard (Hydra, Kreikka)

Koko talo/asunto Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard (Hydra, Kreikka)

Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard

Kaunis 3 makuuhuoneen talo Hydran kaupungissa lähellä satamaa, portaita, pvt-piha Courtyard House on 1700-luvun kivitalo rauhallisessa mutta keskeisessä osassa Hydran kaupungissa. Se on harvinainen etu, että se on vain 3 minuutin kävelymatka (ilman portaita) kaunis satama, jossa kaikki kahvilat ja kaupat ovat.Talossa on suuri eristäytynyt piha sitruunapuilla. Tämä kaunis piha ympäröi wisteria ja jasmine, ihanteellinen paikka rauhalliselle aamiaiselle.3 makuuhuonetta ja 3 kylpyhuonetta (1 kylpyammeella, 2 suihkulla) talossa mukavasti nukkuu kuusi. Kuitenkin on myös vuodesohva yhdessä olohuoneessa 2 ylimääräistä vierasta. Matkasänky on myös saatavilla.Sisustettu perinteiseen tyyliin, talo on säilyttänyt alkuperäisen luonteensa, samalla kun sillä on kaikki puhtaat, nykyaikaiset mukavuudet. Keittiö ja kylpyhuone on remontoitu vuonna 2010. Huoneistossa on 2 olohuonetta, iso keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone sekä 2 vierashuonetta, joissa on omat kylpyhuoneet. Kaikissa huoneissa on ihastuttavat korkeat puukatot ja puiset lattialaudat.Lisää talosta: Ensimmäisessä kerroksessa makuuhuoneessa on parivuode ja yhden hengen vuode ja käyttö suurimmalla kylpyhuoneella kylpyammeella. Makuuhuone avautuu melko eristäytynyt terassi, jossa voi olla hiljainen kupillinen kahvia tai illalla lasillisen viiniä ympäröi tuoksu jasmine.Toisessa suuressa makuuhuoneessa tällä tasolla on parivuode ja oma parveke. Hotellissa on myös oma kylpyhuone. Kolmas makuuhuone on pohjakerroksessa. Siinä on parivuode ja yhden hengen vuode, ja siinä on myös oma kylpyhuone. Keittiö on suuri perheen aamiaispöydällä ja on täysin varustettu leivänpaahdin, vedenkeitin, uuni, jääkaappi / pakastin, astianpesukone, pesukone, ruokailuvälineet ja astiat jne.Jotkut Courtyard House -hotellin mukavuuksista ovat DVD-soitin, TV, täysin varustettu keittiö, astianpesukone, pesukone, ilmastointi, sataman läheisyys ja viikoittainen siivouspalvelu.Ja lopuksi: Hydra on arvokas pakopaikka kaupungin elämän hälinästä. Courtyard House on turvallinen paratiisi pienille, samoin kuin itse Hydra. Se on erittäin helppo viehättävä kävellä satamaan ilman mitään askeleita, ja autojen ja mopojen puute tekevät Hydran ihanteellisen määränpään.Vierailijat taloon päätyvät satamaan ja näytetään talolle. Vaikka sinulla on täydellinen yksityisyys loman aikana, apua tai neuvoja vain puhelinsoiton päässä. Varastoimme talon ensimmäisen kerran pullotetun veden, mehun, maidon, kahvin ja teen mukaan. Tarjoamme myös viikoittainen siivouspalvelu osana vuokraa. Useamman palvelun voi järjestää lisämaksusta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard

  • Onko majoituspaikassa Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard uima-allas?

    Ei, Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard?

    Ei, Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard?

    Lähellä majoituspaikkaa Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard sijaitsevat nähtävyydet ovat Aegina Port, Agia Marina, Waterpark, Porto Cheli Airport, Traditional Settlement of Poros, Costa, Epidavros, Traditional Settlement of Hydra.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard on?

    Majoituspaikan Pretty 3 Bedroom House In Hydra Town Close To The Port, No Steps, Pvt Courtyard peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.