Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center (Pasadena, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center (Pasadena, Amerikan Yhdysvallat)

Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center

2 makuuhuoneen sviitti Rose Bowl -alue Yksityisen golfkentän näkymä Kuvankaupungissa on upeat näköalat San Gabriel -vuorelle ja näkymät historialliselle Annandale-golfkentälle. Tervetuloa Casa de Oliviaan, joka tarjoaa 2 makuuhuoneen sviitin, jossa on oma patio, suihkulähteet ja rehevä rinteiden rinteillä. Uima-allas suihkulähteineen ja cabana, jossa ulkotulipaikka, viihtyisä ilta nautintoa varten.Poreallas ja ylelliset vuodevaatteet ja pyyhkeet.Varaa yksityinen kokki, kuljettaja, hierontaterapeutti. Erikoishinnat vieraille.Jos rauha ja hiljaisuus ovat mitä etsit, niin tämä on paikka. Ei kovia juhlia, naapurit ovat hyvin hiljaisia, ainoa ääni yöllä voi olla kriketti tai hirvieläinten matkalla naapurimaiden kukkulalla. Sekä Chambre du Bernardette & Chambre du Walter (vanhempieni nimissä) ovat teräväpiirtotelevisiot. kaapeli- ja langattomalla internetyhteydellä. Chambre 'du Bernadette on hiljattain lisätty keittotila, jossa on kiertoilmauuni ja mikroaaltouuni, jääkaappi ja Keurig-kahvinkeitin. Nämä ovat kaksi huonetta, joissa on kylpyhuone, joka on erotettu tärkeimmistä asuinalueista.Nämä ovat yksityisiä huoneita ja kylpyamme sekä kaunis patio, jossa on ruusuja, laventeliä ja jasmiinejä muutamia. On uima-allas ja loggia ruokailuun kodikas takka.Sijaitsee kaupungissa Roses, koti Rose Bowl & Tournament of Roses Parade. Kaupungissa on myös lukuisia kulttuurikohteita, viihdettä ja kolme erillistä piiriä, jotka tarjoavat hienoja ravintoloita ja huippulaatuja. Löydä ainutlaatuisia aarteita ja poikkeuksellisia alennuksia vähittäiskaupoissa aina ylellisistä putiikeista ja kansallisista tavarataloista kirpputoreihin ja viehättäviin antiikkiliikkeisiin.Sijaitsee San Gabriel -vuoren pohjalla. 10 mailia koilliseenDowntown Los Angeles.Paikalliset golfkentät:Brookside Golf Club (10 minuuttia) Sijainti on kätevä kaupunkiin lähellä paikallisia nähtävyyksiä Suuri kävelijöille pelissä useita kursseja Haasteet ovat bunkkereita aaltoileva vihreät kapeat väylät Suuri juomia patio dining katsomassa peliä.Scholl Canyon Golf & Tennis Club. Se on johto, joten on olemassa vain muutama mahdollisuus käyttää metsiäsi, mutta silti on hyvin haastavia reikiä. LA: n keskustan näkymät ovat mahtavia; Kun on selvää, että näet Catalinan saaren. Kurssi on puoli askelta par 3 -kurssin yläpuolella, mutta suuri arvo.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center

  • Onko majoituspaikassa Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center uima-allas?

    Kyllä, Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center?

    Ei, Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center?

    Lähellä majoituspaikkaa Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center sijaitsevat nähtävyydet ovat Los Angelesin lentokenttä, Venice Beach, Hollywood Sign, Disneyland Park, Santa Monica, Staples Center, Anaheim Convention Center, Mulholland Drive.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center on?

    Majoituspaikan Pasadena 2 Bedroom Over Golf Course Near Rose Bowl, Caltech, Jpl & Art Center peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.