Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! (Blue Jay, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! (Blue Jay, Amerikan Yhdysvallat)

Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake!

Vieraamme sanovat: 'PARAS JÄRJESTELMÄ JA PARAS SIJAINTI !!!' Suoraan järvelle !!! Kesä, kevät, talvi tai syksy. TULE, Missä ilma on raikas ja selkeä !! Nauti lämpimistä päivistä ja viileästä, tuuheista öistä seikkailunäkymässä. ILMAA STRESIÄ KAUPUNKISSA JA TULE RAHAA, RAHOITTAVALLA, LÄMMÖN MÄÄRÄAIKAISESTI. SIIVOA ULKOPUOLELLA PUHDISTAA, JÄRJESTÄVÄT VESITTÄVÄT UUDELLEEN UUDELLEEN EI MITÄÄN UUDELLEEN. TUNTAVAT KID UUDESTA !! Järvi täyttyy ja siitä tulee fantastinen kesä uimiseen, veneilyyn, rentoutumiseen auringossa ja nauttimiseen kauniista vuoristoilmasta. Kyllä, olemme järvellä. TARKISTA SAATAVUUDESTA KALENTERIMME. SEN ON HUOMAUTTAVA aika olla järvellä! ÄLÄ POISTA !!! VARAA, KUN VOIMASSA ON VOIMASSA. TULE, Missä ilma on raikas ja selkeä !! . Upea paikka perheelle ja ystäville kerätä ja nauttia yhdestä muusta yrityksestä, joka juontaa seikkailun upeimmista näkymistä. Kävele pitkin järveä ja nauti ulkona. PÖYTÄKIRJA PYSYTYT NÄYTÖN NELJÄTYÖTÄ KYTKEEN, joka nauttii kaupoista, ravintoloista ja aktiviteetteista. Lake Front Dream on omakotitalo kauniilla Arrowhead-järvellä, Kalifornia. Tämä on yksityinen järvi San Bernardino -vuoristossa, joka sijaitsee kahden tunnin sisällä kaikista suurimmista Etelä-Kalifornian kaupungeista. Tämä on mukavasti ylellinen, mutta rento ominaisuus, jossa on ensiluokkaisia majoituksia ja tapaamisia kaikkialla. Valtava holvattu olohuone, jossa suuri puulämmitteinen takka, kaapeli-TV DVD: llä, videonauhuri ja Surround-ääni pääkerroksessa. Suuri litteä plasmatelevisio, jossa on Surround-ääni ja IPOD-laajennus. Uusi nopea Internet ja WiFi.7 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta - Yksi Master-sviitti pääkerroksessa, jossa on kaksi ylimääräistä king-sviittiä ja yksi queen-sviitti. Lisäksi kolme ylimääräistä makuuhuonetta, joissa yhteensä kahdeksan erillistä vuodetta maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Gourmet-keittiö, jossa suuri grilli sisätiloissa, kaupallinen tasainen keittolevy, uusi huippuluokan kaksinkertainen kiertoilmauuni, astianpesukone ja mikroaaltouuni sekä kaksi jääkaappia. Suuri viihdyttävä.Suuri ruokasali viihdyttäväksi, mahtuu 14 ja kaksi isoa kannet, lepotuoleja nauttiaksesi uskomattomasta järvinäkymästä.* Huomautus - Kaikki laitteet, kiinnittimet, elektroniset komponentit, putkistolaitteet ovat toimintakunnossa, mutta niitä voidaan korjata tai toimia virheellisesti - Ei implisiittisiä takuita - Ei palautuksiaAvainsanat: Suuri Lake Arrowhead Lake Front HousePerhelomat Kokoukset vetäytyvät ranta-alueelta Nukkuu 16 parhaan vastineen retkeilykalastusta kajakki-kanootin wakeboardyksityinen ranta

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake!

  • Onko majoituspaikassa Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! uima-allas?

    Ei, Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake!?

    Kyllä, Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake!?

    Lähellä majoituspaikkaa Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! sijaitsevat nähtävyydet ovat Big Bear Mountain, Snow Valley Mountain Resort, San Bernardino International Airport, Snow Summit, Moonridge Animal Park, Bear Mountain, Big Bear City Airport, Apple Valley Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! on?

    Majoituspaikan Our Guests Say, Best Lake Front And Best Location! Directly On The Lake! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.