Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train (Boston, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train (Boston, Amerikan Yhdysvallat)

Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train

Hiljattain remontoitu lemmikkiystävällinen apt by puistot ja juna! Upea ja ylellinen uusi remontointi upealla historiallisella Bostonin kadulla, joka sijaitsee kadun toisella puolella erinomaisesta puistosta, tarjoaa helpon kadun pysäköinnin ja lähellä Orange Line -junaa, joka helpottaa kaupunkiliikennettä! Koti pidetään erittäin puhtaana ja juuri valmistunut täydellinen remontti. Sopii pariskunnille, liikematkailijoille, perheille (lasten kanssa tai ilman) ja lemmikkejä. Kaunis kauniisti kaakeloitu suihku, kädessä pidettävä suihku ja lasiovet kauniin keittiön keittiössä, jossa on kaasu-astianpesukone, astianpesukone, kaakeli-, graniitti- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet. Muita yksityiskohtia ovat uudet leveät lankkujalustat, paljaat valkoiset tiiliseinät, Nest-termostaatti ja oma sisäänkäynti. Sijaitsee Bostonin upeassa Jamaikan Plain naapurustossa, jossa on monia hyviä ravintoloita ja puistoja, Whole Foods -markkinoita, julkisia liikennevälineitä ja paljon muuta! Suoraan Franklin Parkin kadun varrella, jossa on upeat kävelyreitit, tennis- ja koripallokentät, Franklin Parkin eläintarha sekä julkinen golfkenttä. Lähellä Harvardin yliopiston Arnold Arboretumia ja Jamaikan lampia! Jamaika Plain on myös lähellä Longwood Medical -aluetta, Bostonin suurien sairaaloiden koti. Nopea internetyhteys. Kaapeli-tv elokuvakanavilla. Keittiössä on astianpesukone, uuni, pakastin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja istuma-pöytä. Kylpyhuoneessa on esineet (shampoo, saippua, hiustenkuivaaja, wc-paperi ja pyyhkeet). Olemme lemmikkiystävällisiä. Tarjoamme ilmapatjan ja pinnasängyn pyynnöstä. Upouusi pesukone / kuivausrumpu yksinomaiseen käyttöön kaapissa.Kotikuntosali kaapelitelevisio perustaa, joka tarjoaa elliptinen, kuntopyörä, Weider penkit aivan yksikön omaan käyttöön! Jos päätät käyttää sitä, hän hyväksyy, että omistaja / johtaja eivät ole vastuussa vammojen kuntosalille.Meillä on kauniisti maisemoitu piha. Nurkassa olemme asettaneet söpön bistro-pöydän ja tuoleja ulkona aterioinnille. Siellä on myös upeita kivirakenteisia seiniä, vanhoja puita yksityiselämään ja sinisiä kivireittejä.Pyynnöstä voimme tarjota lemmikkieläinten tarjottimia ja kulhoja, lastenrattaat, Rock and Play Sleeper, Pack ja Play, leluja, polkupyörän, ja kolmipyörä. Älykäs lukko oveen säädetään 24 tunnin helposti. Annamme oma yksilöllinen koodi ja ohjeet tuloa ennen loman.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train

  • Onko majoituspaikassa Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train uima-allas?

    Ei, Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train?

    Kyllä, Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train?

    Lähellä majoituspaikkaa Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train sijaitsevat nähtävyydet ovat Loganin lentokenttä, TD Banknorth Garden, Fenway Park, Boston Convention and Exhibition Center, Back Bay Station, Harvardin yliopisto, Back Bay, Downtown.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train on?

    Majoituspaikan Newly Renovated Pet Friendly Apt By Parks And Train peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.