Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage (Tuebingen, Saksa)

Koko talo/asunto Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage (Tuebingen, Saksa)

Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage

UUSI! FeWo-direktissä: aurinkoinen 65 neliömetriä keskellä vanhaa kaupunkia, rauhallinen sijainti! Tübingenin vanhankaupungin keskellä ja kuitenkin erittäin rauhallisella paikalla, upeasti aurinkoisella, avoimeen ikkunaan kaakkoon päin ja näkymällä Johanneskirchelle - et voi asua yksilöllisemmin Tübingenissä! Tübingenin yhden vanhimmista taloista 14. vuosisadalla ensimmäisessä kerroksessa. saatavilla on täysin remontoitu 65 neliön asunto, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset unohtumattomaan oleskeluun Tübingenissä. Asut suoraan liikenteen rauhoitetulla alueella Tübingenin vanhassakaupungissa, torilla sen historiallisella kaupungintalolla, kollegiaalisella kirkolla Holzmarktissa, vanhassa kasvitieteellisessä puutarhassa, Neckarilla, jossa on puhkaisulaite, kaikki on kävelymatkan päässä minuutteista. Talon edessä on pieni terassi, jossa voit istua aurinkoisena päivänä viikunapuun varjossa (!) voi nauttia näkymästä Johanneskirchelle ja vilinälle kirkon aukiolla.Tilava kolmen huoneen huoneisto, kokonainen kerros, jossa on oma sisäänkäynti, on kunnostettu säilytysmääräyksen mukaisesti massiivisilla, osittain vielä historiallisilla puisilla lattialaudailla ja kauniisti kunnostettuilla kalkkikipsillä. Huoneisto on sisustettu alkuperäisillä, myös moderneilla taideteoksilla ja huomiota yksityiskohtiin. Siinä on kaksi makuuhuonetta ja tilava keittiö. Olohuoneessa voit rentoutua mukavilla nahkahuonekaluilla, kaapeli-TV: n lisäksi DVD-soittimet ja elokuvat sekä pieni kirjasto ovat käytettävissänne. Avoin keittiö on täysin varustettu keraaminen liesi, uuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Leivänpaahdin, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja Senseo-kahvinkeitin ovat myös saatavilla.Kahdessa vaatekaapissa, hyllyllä ja sivupöydällä on riittävästi tilaa vaatekaapille ja matkalaukkuille. Ilmaisen langattoman verkon lisäksi voit myös kytkeä kannettavan tietokoneen jokaisessa pistorasiassa jokaisessa huoneessa. Kylpyhuoneessa, kulma-ammeella ja suihkulla, hiustenkuivaaja ja tuoreet pyyhkeet ovat itsestään selvää. Huoneistossa on myös pölynimuri, silitysrauta ja -lauta. Jos saavut autolla, on ilmainen pysäköinti läheisessä pysäköintihallissa, vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä. Tämä huoneisto sopii myös erittäin pidempään oleskeluun ja lomiin, koska viehättäviä kahviloita, hyviä ravintoloita, lihakauppoja ja leipureita, viikkomarkkinat, ruokakaupat, kaikki pesulat jopa kävelymatkan päässä.Jyrkien portaikkojen ja sijainnin vuoksi ensimmäisessä kerroksessa tähän huoneistoon ei valitettavasti pääse pyörätuolia eikä se myöskään sovellu vammaisille. Historiallisen rakennusrakenteen ja arvokkaiden laitteiden takia vuokraamme vain tupakoimattomille, emmekä valitettavasti voi majoittua lemmikkieläimiä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Sähköauton latauslaite
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Lämmitys
  4. Satelliitti-TV

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage

  • Onko majoituspaikassa Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage uima-allas?

    Ei, Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage?

    Ei, Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage?

    Lähellä majoituspaikkaa Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage sijaitsevat nähtävyydet ovat Stuttgartin lentokenttä, Stuttgartin päärautatieasema, Stuttgartin joulumarkkinat, Messe, Mercedes-Benz Museum, Mercedes-Benz Arena, Königstraße, Rottenburger Ommzug.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage on?

    Majoituspaikan Neu ! Bei Fewo-direkt: Sonnige 65 Qm Mitten In Der Altstadt, Ruhige Lage peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.