Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed (Biggar, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed (Biggar, Iso-Britannia)

Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed

Merlindale 5 * itsenäinen, kaksi sänkyä / kaksi kylpyä. kirjoittanut River Tweed. Merlindale Holiday Apartment on osa viktoriaanista maataloa, joka sijaitsee 16 hehtaarin kauniissa puistossa Tweed-joen rannalla. Sillä on oma sisäänkäynti ja autopaikka, ja se on erittäin hiljainen ja rauhallinen keskellä upeaa maaseutua. Se on juuri päivitetty ja kunnostettu erittäin korkeatasoiseksi, ja Skotlannin turistilautakunta on saanut 5 tähden luokituksen. Se nukkuu 4 erittäin mukavasti ja koostuu yhdestä kahden hengen huoneesta, jossa parivuode, yksi kahden hengen huone, iso oleskelutila, jossa on puuhella ja ruokailutila, hyvin varusteltu keittiö, ruokailutila ja erillinen kodinhoitohuone ja kaksi kylpyhuonetta. Aula on suuri ja siinä on pöytätennispöytä käytettävissä vieraille. Kaikki liinavaatteet toimitetaan yhdessä keskuslämmityksen, kuuman veden, tukkien ja kylpytuotteiden (Highland Soap) ja tervetuliaispakkauksen kanssa, joka sisältää vastaleivottua leipää, voita, teetä, kahvia, maitoa, hilloja, viljatuotteita, vapaana pidettäviä munia ja Border-keksejä.Arvostelut: Olemme olleet avoinna kauden 2007 jälkeen, mutta vieraitamme ovat vaihdelleet pariskunnista perheisiin. Majoituksen laatua on kiitetty, aivan kauniista sijainnista on ihailtu, perusteita ja yksityisyyttä on myös arvostettu.Vuoden 2007 arvostelut: 'Kaunis asunto ja hieno lyhyt loma.' Ross, Toni ja Katie. Falkirk.'Upea asunto ja isännät.' Graham ja Robin..Chelsea, Lontoo.'Ihana. tauko, lapset rakastivat tontteja. ” Susan, Robert, Daniel ja Oliver. Etelä-Lanarkshire.'Oli upea lyhyt tauko - erinomaisia kävelyretkiä etuovelta. Asunto todella rentouttava. ” Jane ja Steve. Lewisham, Lontoo.'Kaunis talo, kauniit puutarhat ja erittäin rauhallinen oleskelu. The McIntyres. -Lancaster.'Paljon iloa asumisesta tässä tilavassa huoneistossa ja löysin siellä niin paljon tehtävää, että meidän on tultava uudelleen.' Bess ja Pat, Anne ja John. Alderley Edge, Cheshire. 'Meillä oli miellyttävin oleskelu. Kiitos.' Ian ja Janet. Perth, Australia. Jane ja John.Lontoo.'Ihana ja rauhallinen asunto.' Eve ja Dougie. Huilu.'Upea paikka. Me menemme naimisiin tänään, joten Merlindalellä on aina paikka muistoissamme. ” Suzy ja Jeffrey. Lontoo.Vuoden 2007 arvostelut: 'Upea kolmen päivän tauko kauniilla paikalla. Erittäin mukava. Paljon kiitoksia. Barbara ja Bob. München, Saksa.'Tämä on' helmi 'rajoissa. Pienet teepuhkaisesi, oikea kahvi, tossut ja ihanat munat ovat ihania. Hyvin rauhallinen. Hyvin varusteltu keittiö. Jopa sateessa ja kylmässä, tämä on idyllinen paikka. Kiitos.' Carol ja Bruce, Ellen ja Robert. Lohi Arm B. C. Kanada.'Meillä oli hieno viikko, paljon tehtävää. Arvostettu lukuisia pieniä ylellisyyksiä täällä! Paljon kiitoksia!Jean ja Paul, Lenny ja Dougie. Dunscore, Dumfries ja Galloway.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed

  • Onko majoituspaikassa Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed uima-allas?

    Ei, Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed?

    Ei, Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed?

    Lähellä majoituspaikkaa Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed sijaitsevat nähtävyydet ovat Edinburgh Airport, Vanhakaupunki, Edinburghin linna, Edinburgh Waverley Railway Station, Royal Mile, Haymarket, Princes Street, Grassmarket.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed on?

    Majoituspaikan Merlindale 5 Self-Contained, Two Bed/Two Bath Apt. By River Tweed peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.