Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada (Ibiza, Espanja)

Koko talo/asunto Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada (Ibiza, Espanja)

Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada

Chic Villa With Magical Sea And Sunset Views Above Beautiful Beach Moderni ja etninen muotoilu tyylikäs yhdistelmä, tämä hiljattain remontoitu ylellinen perheystävällinen huvila sijaitsee kauniin rannan yläpuolella. Se tarjoaa mahtavat meren ja auringonlaskun näkymät rentouttaviin sisä- ja ulkotiloihin, sisä- ja uima-altaiden ruokailualueisiin ja suuri moderni sosiaalinen keittiö.Wifi, elokuva projektori, DVD-soittimet, äänentoistolaitteet, ilmastointi, lattialämmitys, ja höyrysauna. Pääsy uima-altaalle voidaan rajoittaa, ja vauvansängyt, syöttötuolit, sterilointilaite, näyttö ja lelut ovat käytettävissä. Vanhemmat lapset (ja aikuiset!) voivat nauttia pöytätennistä ja trampoliinista, ja pelikortit ovat saatavilla niille, jotka ovat vähemmän rasittava. Ympäröivät vihreät mäntymetsän upealla meri ja auringonlasku näköala Cala Salada, omaisuus on hiljattain remontoitu ja kunnostettu erittäin korkeat standardit. Tyylikäs sisustus on moderni etnisiä yksityiskohtia, joita omistajat matkustaessaan hankkivat. Nauti Ibizan rento ja taianomainen tunnelma poistumatta huvilan: nauti seurusteluun suuri täysin varustettu keittiö; ruokailla sisällä tai ulos (paikkainen 12/16); tai katsella auringonlaskua altaan tai olohuoneesta chill out vyöhyke. Kaikissa huoneissa on omat kylpyhuoneet, joissa on upea makuuhuone, jossa on höyrysauna ja kolme makuuhuonetta, jotka sijaitsevat altaan reunalla ja kaksi muuta makuuhuonetta toisessa kerroksessa. Niille vuokrataan myös asunto alla, on olemassa vielä 3 kahden hengen huonetta.Villa on täysin ilmastoitu, ja jokaisessa makuuhuoneessa on erillinen a / c-kone (ja tarvittaessa lattialämmitys tarvittaessa kylminä kuukausina). Langaton internet käytössä, vieraat voivat myös nauttia satelliitti-tv: stä, elokuvateatterista, dvd-soittimista ja äänentoistolaitteista.Uima-altaan ympäröimässä aurinkoterassilla on useita istuinalueita, joista asiakkaat voivat nauttia näkymistä ja auringonlaskusta, mukavat aurinkotuolit sekä ulkona keittotila ja pieni BBQ. Uima-allas voidaan lämmittää - HUOM: Vuodesta 2019 maaliskuuhun ja toukokuun puoliväliin ja syyskuun puolivälistä lämmitys sisältyy vuokraan, muutoin muina viikkoina (mukaan lukien 2018 hinnat) on 600 euron maksu, joka kattaa sähkökustannukset ja ylimääräiset ylläpitoa. Pääsy uima-allas voidaan rajoittaa. Pinnasängyt, syöttötuolit ja lelut ovat saatavilla pikkulapsille sekä pienille vauvoille, kuten sterilointilaitteelle, näytölle jne.Kävellä ulos talosta, ja se on noin 500m, 10 minuutin kävelymatkan päässä, alas Cala Salada rannalle. Autoon ja se vain 10 minuutin ajomatkan päässä San Antonion kuuluisan auringonlaskun musiikin baarit, 20 minuuttia Ibizan kaupungin jet-set paikat, ja siellä on helppo pääsy upeat kalliot pohjois puolella saarta, tunnettu beach baarit etelässä, lentokentälle ja paikalliset supermarketit.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada

  • Onko majoituspaikassa Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada uima-allas?

    Kyllä, Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada?

    Ei, Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada sijaitsevat nähtävyydet ovat Port de Sant Antoni de Portmany, Playa d'en Bossa, Port d'Eivissa, Caló des Moro, Ibiza Airport, Dalt Vila, Eivissa Medieval, Catedral de Ibiza.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada on?

    Majoituspaikan Luxury Villa With Magical Sunset Views Over Cala Salada peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.