Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands (Castletown, Irlanti)

Koko talo/asunto Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands (Castletown, Irlanti)

Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands

Ylellinen talo merenrannalla, uima-allas, sauna, poreallas ja Woodlands Seal Cottage sijaitsee kaikkein yksinoikeudella Bearan niemimaalla, vesiputous, Castletownbere, West Cork, jolla on pitkä historia. Se on näkymä yksityiselle rannalle ja sieltä on upeat merinäkymät.Seal-mökin itäpuolella on Waterfall House. Se oli Länsi-lähestymistapojen laivaston kuninkaallisen laivaston kommodorin virallinen asuinpaikka, joka oli ankkuroitu Berehaveniin. Elokuvan ohjaaja Neil Jordan osti sen useita vuosia sitten ja viettää suuren osan vapaa-ajastaan siellä.Seal Cottage: n vieressä on Hermitage, rakennettu heti toisen maailmansodan jälkeen. Se rakennettiin noin 1800-luvulta peräisin olevan maalaistalon - Curryglass-talon - alueelle. Irlannin tasavallan presidentti Erskine Hamilton Childers ja IRA-miehen Robert Erskine Childersin poika oleskelivat talossa määräajoin omistajiensa kanssa ystäviensä kanssa.Seal Cottage -majoitus sisältää noin 3 500 neliömetriä lyhyesti:- eteinen- iso kodinhoitohuone, jossa Miele-pesukone, kuivausrumpu, iso pakastin ja taloustavaroiden säilytystila. Autotalliin on sisäänkäynti kodinhoitohuoneesta.- Suuri kahden hengen huone alakerrassa, vaatehuone ja iso kylpyhuone, jossa suihku, wc, pesuallas ja poreallas nurmikolle ja merelle. On myös lasiovet, jotka avautuvat yksityiselle patioon makuuhuoneesta.- ylellinen olohuone- täysin varustettu keittiö- ruokailutila merinäköalalla ja Bere-saarelle- suuri viherhuone, jossa on erilaisia trooppisia puita, kuten banaanipuita jne.- Yläkerrassa on kaksi kahden hengen huonetta, joissa molemmissa oma kylpyhuone- yläkerrassa on myös erittäin suuri 'varahuone', jota voidaan käyttää vierailuhuoneena, toimistona, opiskeluna jne- kaikissa alakerrassa on kaavoitettu sähkölattialämmitys.Bose-surround-äänijärjestelmä on myös mahdollista kytkeä päälle viherhuoneessa.- Puutarhassa on aurinkolämmitteinen uima-allas, joka on käytettävissä säästä riippuen 1. huhtikuuta - syyskuun loppuun, ja metsässä on perinteinen skandinaavinen sauna.- Rantaan on yksityinen pääsy portaiden itäpuolella sijaitseviin portaisiin.- Veneelle on yksityinen kiinnitys.- koko sivusto on metsäinen luonnollisella kävelytiellä sen läpi.- Metsän osan läpi virtaa myös virta, jota oli käytetty pienoisjärven luomiseen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands

  • Onko majoituspaikassa Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands uima-allas?

    Kyllä, Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands?

    Kyllä, Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands sijaitsevat nähtävyydet ovat Kilkennyn linna, Birr Castle, Durrow Scarecrow Festival, Roscrea, FBD Queen of the Land Festival, Kildare Village, Ireland's Medieval Mile, Mac Donagh Station.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands on?

    Majoituspaikan Luxury House On Seafront, With Pool, Sauna, Jacuzzi And Woodlands peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.