Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style (Lychen, Saksa)

Koko talo/asunto Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style (Lychen, Saksa)

Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style

Ylellinen loma-asunto aivan järven rannalla, luonnollinen mukavuus modernissa tyylillä Tervetuloa lomahuoneistoon Panorama Lychensee Seepark Lycheniin, Pohjois-Brandenburgin järviin, Uckermarkiin, Mecklenburgin järvialueelle. Mukava, moderni huvila sijaitsee 1500 m²: n tontilla suoraan Suurella Lychenseellä. 126 m²: n se on 4-6, enint. Sopii 8 henkilölle. Olo-ruokailutila-keittiössä (n. 60 m²) istuimilla ja sohvalla on 14-metrinen lasinen etupanoraamanäkymä suurelle Lychensee-alueelle. 180 asteen takka sijaitsee oleskelu- ja ruokailutilan välissä. Monitoiminäköisestä TV-huoneesta, joka sopii myös erityiseksi makuuhuoneeksi, on yhtä upea näkymä. Keittiösaari sopii mainiosti ruoanlaittoon. Talossa on 2 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Ensimmäisessä, tilavassa kylpyhuoneessa on a. itsenäisesti seisova kylpyamme. Talossa on iso terassi järvelle n. 50 m², vene- ja urheiluvälinekellari sekä n. 300 m²: n järven niitty ja sauna suoraan ruokojen takana. Bungalow-tyylinen huvila on rakennettu maanpinnan tasolle, ja pääset myös veden esteettömästi.Tulee yhteisiä elokuvailtoja. Moderni multimediajärjestelmä sisältää musiikki- ja elokuvapalvelimen ja Apple TV4: n. Siellä on myös laadukas keittiö, astianpesukone, jääkaappi / pakastin, uuni, liesi ja 4 keraamista liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, astiat. 1 makuuhuone, jossa parisänky, 1 makuuhuone, jossa 2 erillistä vuodetta, 2 kylpyhuonetta suihkulla, kylpyhuone kylpyammeella / wc, terassi istuimilla, grilli ja järvinäköala, parkkipaikat suoraan talossa.Villa Lychensee -tyyli yhdistää luonnollisen, ympäristöystävällisen ja ekologisen asumisen aivan järven rannalla poikkeuksellisen mukavuuteen ja arkkitehtonisen huvilan moderniin tyyliin. Se on jatkuvasti suunnattu laatuun kestävyyden ja kestävyyden sekä mukavuuden ja ylellisyyden kannalta.Ekologinen lattia- ja seinälämmitys lämpöpumpulla / syväporauksella. Lämpöpumppu vihreällä sähköllä. Poroton T7 -seinät täytetään perliitillä, luonnon mineraalieristeellä, erittäin eristetyllä kivillä. Samoin erittäin eristetty ikkuna-alue (kolminkertaiset ikkunat), sisätilojen kipsi, joka on valmistettu savista, niin että syntyy erittäin hyvä sisäilmasto. Kipsi kalkkikylvyssä, myös hyvän sisäilman saavuttamiseksi. Mineraali, vesihöyryä läpäisevä ulkopintalaastari, ilman biosideja. Ei polystyreeniä, mutta eristys vaahtolasilla lattia- ja kattoalueilla mineraalivillalla. Puinen katto akustisella profiililla, hyvä huoneakustiikka.Nauti rauhallisesta, viehättävästä paikasta ja loma-asunnomme mukavuudesta romanttisen suuren litsi-järven rannalla.PS: Lychen Seeparkin kehittäjä on ilmoittanut meille, että Seeparkissa tapahtuu satunnaisia rakennustöitä vuoteen 2020 asti. Hän ei voinut kertoa meille, milloin saattaa olla melurajoituksia. Se on ylimääräisten yhden perheen talojen loma-asuntojen rakentamista, toisin sanoen ei merkittävää rakennustoimintaa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Puhelin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style

  • Onko majoituspaikassa Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style uima-allas?

    Ei, Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style?

    Ei, Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style sijaitsevat nähtävyydet ovat Neubrandenburg Strandbad Broda, Mahn- und Gedenkstätte Ravensbrück, Westernstadt El Dorado, Großer Stechlinsee, Ziegeleipark Mildenberg, Glasmacherhaus Neuglobsow, Neustrelitz Glambecker See, Orangerie.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style on?

    Majoituspaikan Luxury Holiday Home Right On The Lake, Natural Comfort In A Modern Style peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.