Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre (Limehouse, Kanada)

Koko talo/asunto Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre (Limehouse, Kanada)

Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre

Ylellinen / kaunis 4 makuuhuoneen talo 100 hehtaarilla (kauniisti pidetty ja ylläpidetty) Talo on kauniilla paikalla vihreällä vyöhykkeellä - ympäröimällä luonnollisia kypsytettyjä puita ja lampia.Kaunis lampi talon edessä. Koska talo on vihreän vyön alla, roskaaminen ei ole sallittua.Kätevästi: - moottoritiellä (alueellinen tie 25) 10 minuutin ajomatka, pohjoiseen 401.Se on noin 35 ajomatkan päässä Toronton lentokentältä (Country / Cottage Living, mutta lähellä kaupunkia)Toronton keskikaupungissa on GO-juna- ja GO-linja-autoja 10 km: n päässä - 10 minuutin ajomatkan päässä.Tässä talossa on 4 makuuhuonetta ja 3. 5 pesuhuonetta (n. 3500 neliöjalkaa) - Kellari on poissuljettu (käytetään VAIN tapahtumiin). Kellari on saatavilla VAIN kaikille erikoistapahtumille (kohde - häät / yritys - retriitti / erikoistilaisuudet jne.) Kahden muun henkilön nukkumista varten vuodesohvilla. .Tämä talo on hieno ihmisille, jotka nauttivat maaseudun asumisesta, mutta eivät halua asua kaukana kaupungista. Erinomainen paikka ulkoilmajuhlia, yritysretriittejä, ulkoilutapahtumia, hää hää- tai elokuvasuhdetta varten. Huomaa, että erityistapahtumista vaaditaan ylimääräiset tapahtumamaksut / ylimääräinen vakuus ja kirjallinen suostumus (ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja).Outdoor-tapahtumahalli (50 x 20 jalkaa = 1000 neliöjalkaa), jossa on baari, on saatavana pöydällä / tuolilla lisämaksusta - ota yhteyttä saadaksesi lisätietojaKalastus lampilla taiMene meloa veneretkelle (kesäisin) taiMene polku kävelyyn taiPyöräily tai pelata ulkopelejä (koripallo / lentopallo / jalkapallo) taiRentoudu vain ja nauti luonnosta taiNauti ulkona olevasta puulämmitteestä. Talvella mene lumilautailuun tai lumihiihtoon GLEN EDEN SKI Resortiin n. 15 km päässä.Toronto Pearsonin lentokenttä (35 minuutin ajomatka)Toronto Premium -myymälät (10–15 minuutin ajomatka)Square One -ostoskeskus (30-35 minuutin ajomatka)Kanadan Wonderland - huvipuisto (50–60 minuutin ajomatka)CN-torni (50–60 minuutin ajomatka)Heartland Shopping Plaza (20-25 minuutin ajomatka)Eaton Center (50–60 minuutin ajomatka)Toronton yliopisto (60–75 minuutin ajomatka) Toronton yliopisto - Mississauga (30–35 minuutin ajomatka)Niagaran putoukset (60-75 minuutin ajomatka), Toronton keskusta (60-75 minuutin ajomatka), Mohawkin hevosrata (15-20 minuutin ajomatka), Woodbine hevosrata (35-45 minuutin ajomatka),Keijujärven melatalo ja kanootti (5-10 minuutin ajomatka), Kelso-suojelualueen maastopyöräily / retkeilyreitti / lumi-hiihto talvella (15-20 minuutin ajomatka).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre

  • Onko majoituspaikassa Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre uima-allas?

    Ei, Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre?

    Kyllä, Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre sijaitsevat nähtävyydet ovat Toronto Pearsonin lentokenttä, Casa Loma, CN Tower, Metro Toronto Convention Centre, Union Station, The Air Canada Centre, Hockey Hall of Fame, Eaton Centre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre on?

    Majoituspaikan Luxury / Beautiful 4 Bedroom House In 100 Acre peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.