Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches (Bellentre, Ranska)

Koko talo/asunto Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches (Bellentre, Ranska)

Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches

Ylellinen 2 makuuhuoneen huoneisto sisällä chalet, 55m2 kylässä Les Coches Paradiski on poikkeuksellinen hiihtoalue, jossa on 425 km rinteitä, ja Les Coches sijaitsee kaikkein keskimmäisellä paikalla. La Plagnessa sijaitseva kaunis kylä Les Coches on erittäin toivottava ja käytännöllinen sijainti, koska se mahdollistaa paitsi La Plagne, mutta myös Les Arcs ja Peisey-Vallandry, josta pääsee paikallisen hissi nimeltään Vanoise Express . Huoneisto sijaitsee lähellä kylän keskustaa ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Plan Boisin hiihtohissistä. Plan Boisin yläosasta Vanoise Express on saatavilla. https: // www. laplagnet. com / nosto-järjestelmä / the-Vanoise-expressTämä mukava ja tilava huoneisto lomamökissä tarjoaa ylellistä majoitusta. Houkutteleva puu-ja kivitalo nauttii rauhaa ja hiljaisuutta, vaikka se on lähellä perinteistä kylää Les Coches.Ylellinen huoneisto mahtuu 6 henkeä mukavasti. Makuualueilla on yksi isompi makuuhuone (king-size-vuode kylpyhuoneella), kahden hengen makuuhuone ja laadukkaan ja mukavan taitettavan vuodesohvan käyttö. Majoitusliikkeessä on kevyt ja ilmava oleskelutila, jossa on korkea holvikatto, joka on yhdistetty ruokailualueeseen ja täysin varustettu keittiö. Loungeen ovat mukavat sohvat ja 42 tuuman taulutelevisio, jossa on liitetty Xbox 360 -konsoli. Keittiössä on Samsung-yhdistelmä mikroaaltouuni, kiertoilmauuni ja grilli, erillinen 38 litran uuni ja täysikokoinen astianpesukone. Myös perheen kylpyhuone ja erillinen wc.Huoneistossa on upeat panoraamanäkymät parvekkeelta, jotka ovat todella henkeäsalpaavat. Ei ole parempaa tapaa herätä aamulla tai rentoutua upean päivän hiihtämiseen Mont Blancin ja ympäröivien vuorten näkymiin. Vastaanottoalueella on ilmainen WiFi. Käytettävissä on myös spa-palvelu, johon kuuluu uima-allas, poreallas, sauna ja höyrysauna. Chalet de Wengen -hotellin vastaanottoalue tarjoaa suuren alueen rentoutumiseen tai työhön, sillä siellä on ilmainen Wi-Fi-yhteys, runsaasti istuimia pöydillä ja biljardipöytä. Huoneiston ulkopuolella on ilmainen pysäköintialue.10% OFF LIFT PASSES, JOTKA ON VARATETTU ENNEN 31 OCT 18Huoneisto sijaitsee erinomaisella paikalla sekä talvella että kesällä.Uusi kesällä 2019 maksettava wifi asunnossa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Sisäuima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches

  • Onko majoituspaikassa Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches uima-allas?

    Kyllä, Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches?

    Kyllä, Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches sijaitsevat nähtävyydet ovat SWATCH FREERIDE WORLD TOUR BY THE NORTH FACE, La Clusaz, Pila Ski in the Sky, Station de ski Val Thorens - Les Trois Vallées, Courmayeur Mont Blanc Funivie, Courchevel la station de ski, Col de la Madeleine, Valle D'Aosta Festival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches on?

    Majoituspaikan Luxury 2 Bedroom Apartment Within A Chalet, 55m2 In Village Location Les Coches peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.