Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea (Maruggio, Italia)

Koko talo/asunto Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea (Maruggio, Italia)

Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea

Yksinomainen lomahuvila dyynien, viiniköynnösten ja oliivipuiden välissä Villa I Tamarigissa on kolme mukavaa kahden hengen huonetta, jokaisella on oma kylpyhuone. Kutsumuksellisesti kalustetuista olohuoneista on esteetön näkymä romanttiseen puutarhaan sekä mukavat oleskelualueet lukemiseen ja juttelemiseen - tai rentouttaviin elokuva-iltoihin (TV satelliittitelevisiolla, DVD, video). Huvilan päähenkilö on epäilemättä valoisa, erinomaisesti varustettu syömiskeittiö, jossa suuret ryhmät voivat helposti huolehtia itsestään. Kesällä ilmastointi kaikissa makuuhuoneissa takaa hyvän nukkumisen; viileämpinä päivinä huvilassa on tehokas keskuslämmitys; myös olohuoneessa oleva välkkyvä takka voi halutessaan edistää hyvinvointia. Nauti kattoterassilta kiehtova näkymä siniselle Joonianmerelle. Yläpuolella on lukuisia aurinkotuoleja ja iso puinen paviljonki, jossa iso ruokapöytä ja tuolit aperitiiviksi tai illalliseksi mahtavaan auringonlaskuun.Romanttinen piha, jossa on pelihuoneiden alla oleva aula, tarjoaa vieraille intiimin grillausmahdollisuuden, syömistä, pelaamista, lepoa, juttelemista ...Villa I Tamarigia ympäröi 1 000 m²: n yksityinen puutarha, jossa on Välimeren kasvillisuutta (palmuja, mäntyjä, oleandereita ...) ja joissa on monia varjoisat paikat keskipäivän siestaa varten. Tamarigi tarjoaa myös kilpailukykyisen bocce-kentän, jossa on tarpeeksi korkealaatuisia palloja, pöytätennispöytä, lentopallokenttä, jättiläinen trampoliini ja leikkivälineet lapsille.Saapu ja tuntea olosi hyväksi: kanssamme voit nauttia lomasta täydellisesti ensimmäisestä hetkestä alkaen. Lomamökisi on kuohuviini puhdas ja siisti, sängysi ovat jo peitetty vasta tuoksuvalla pyykillä, ... ensimmäinen pullosi Apulian punaviiniä on pöydällä tervetuloa. Jätä kaikki taakse ja nauti!Jos haluat, voit myös lähettää meille sähköpostia ostoslistaltasi ja löydät kaiken mitä tarvitset ensimmäiseen päivälliseen jääkaapistasi.Onko muita toiveita? Ei ongelmaa. Tervetuloa paratiisiin!Ryhmät, klikit ja ystäväryhmät: Vaikka haluat matkustaa useampaan perheeseen tai ystäväryhmään, löydät täältä ihanteelliset olosuhteet: Pihan vastakkaisella puolella sijaitseva puutarhatalo Il Portico tarjoaa pyynnöstä kaksi ylimääräistä huonetta, joissa on kaksi kylpyhuonetta, jotka johtavat Villa I: hen. Tamarigi voi vuokrata. Muutoin portiko pysyy suljettuna eikä sitä vuokrata muille vieraille, joten Villa I Tamarigin vuokralaisilla on täysi yksityisyys.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea

  • Onko majoituspaikassa Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea uima-allas?

    Ei, Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea?

    Kyllä, Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea?

    Lähellä majoituspaikkaa Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea sijaitsevat nähtävyydet ovat Stazione Ferroviaria di Lecce, Punta Prosciutto, Marina di Pulsano, Taranto-Grottaglie Airport, Porto di Taranto, Baia Verde, Centro Storico di Ostuni, Porto di Brindisi.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea on?

    Majoituspaikan Location with a modern and luxury style, 80 meters from the sea peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.