Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust (Callantsoog, Hollanti)

Koko talo/asunto La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust (Callantsoog, Hollanti)

La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust

La Duna Ibizastyle -huoneisto, dyynien juurella, jossa on puutarha, ilmainen WiFi Luksusasunto La Duna (100 m2) sijaitsee pohjakerroksessa ja siinä on tilava puutarha (115 m2) lounaaseen (puinen piknik-pöytä ja aurinkotuolit), joten voit nauttia auringosta koko päivän . Olohuoneessa on 2 liukuovea ja pääset helposti puutarhaan. La Duna on varustettu kaikella ylellisyydellä ja mukavuudella, jossa on Bluetooth-kaiutin, HD-TV (40 tuuman näyttö, englanti, saksa ja hollanti), ilmainen WiFi (250 Mbit / s), pesukone ja kuivausrumpu. Keittiössä on astianpesukone, mikroaaltouuni / uuni / grilli ja iso jääkaappi, jossa on 4 * pakastin, Nespresso-kone, maidon vaahdotin ja kahvinkeitin.Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja tilava kylpyhuone pesuallas, kylpyamme ja erillinen suihku (termostaattiventtiilejä hanat) ja erillinen wc. Ja auton on oma pysäköintipaikka saatavilla.Ranta Groote Keeten on yksi laajin rannat Hollannin Pohjanmeren rannikolla ja on 200 metriä jäljessä laajin dyynien Alankomaissa. Resorts Callantsoog ja Julianadorp ovat max. 4 km Groote Keeten. Ja siellä löydät erilaisia ​​kauppoja ja ravintoloita, ja monet ovat auki myös sunnuntaina (huhtikuu / lokakuu). Supermarket on avoinna joka päivä klo 08. 00 22. 00.Saapumispäivänä voit mennä La Dunaan klo 16.00. Lähtöpäivänä sinun täytyy jättää huoneisto viimeistään klo 11.00 mennessä.Huoneiston osoite; Duinweg 13B-A1 1957 NW Groote KeetenEnsimmäisessä makuuhuoneessa on parivuode, jossa on 1 patja (160 x 200 cm). Ja seistä toinen makuuhuoneessa on kaksi 1 hengen sänkyä ja kaksi patjaa (90 x 200 cm.) Myös erilaisia ​​tyynyjä (tyynymenu) ja neljä 1 hengen peitot. Vauva on pinnasänky käytettävissä. Yhteinen lukittavaa säilytystilaa on säilytystilan polkupyörille.Pienet lemmikkieläimet ovat sallittuja.Loppusiivous € 55,00 (pakollinen)Verot / vero € 1,25 per henkilö per yö.Vuodevaatteet, pyyhkeet ja keittiöliinat eivät sisälly vuokraan. Voit vapaasti tuoda omat liinavaatteet / pyyhkeet, mutta voit myös vuokrata ne.Vain 25,00 EUR per henkilö voi pyyhkeet, pyyhkeet ja liinavaatteet. Sitten sinun ei tarvitse ottaa mitään kotoa ja saat 2 pyyhettä, 1 kylpypyyhe, teetä pyyhkeet ja keittiöpyyhkeet, vieraspyyhkeet, kylpy matot, pussilakanat ja asennetut lakanat. Tupakointi, energiatehokas pesukone ja LED-valot, huoneisto sopii vanhuksille / vammaisille, pyörätuolilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Satelliitti-TV
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust

  • Onko majoituspaikassa La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust uima-allas?

    Ei, La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust?

    Kyllä, La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust?

    Lähellä majoituspaikkaa La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust sijaitsevat nähtävyydet ovat Bergen aan Zee, AFAS Stadion, Zaanse Schans, Castricum aan Zee, Den Helder Airport, Kaasmarkt, Texel strand, Groote Keeten.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust on?

    Majoituspaikan La Duna Ibizastyle Appartement, Met Tuin & Parkeerplaats, Aan De Noordzeekust peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.