Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium (Ubatuba, Brasilia)

Koko talo/asunto Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium (Ubatuba, Brasilia)

Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium

JOY ITAMAMBUCA AIR, POOL, BILLIAR 'JALKO HORVAAN' KONSINIUM Hyvä asiakas, sivusto on muuttunut ja mainokseni on jo uudessa muodossa. Voit lähettää minulle kysymyksiä, joihin kiinnitämme samaa huomiota kuin aina, niin voit varata sivuston viereen ja minulla on 24 tuntia aikaa hyväksyä sinut tässä uudessa varausmuodossa . Tarjoamme saman palvelun kuin aina. Talomme mahtuu 26 ihmistä kesäksi 2020, suurin ja täydellisin Itamambuca, osakehuoneistossa, aivan hiekan 4. talon vieressä, ja siinä on mukavuus ja ilo viettää hieno loma, jaettu ilmastointilaite 4: stä 5: stä asuntolat, hyvät yöunet ja täydellinen halu nauttia rannasta. Sviittejä on 5, 4 amerikkalaista tyyppiä, huvimajasohvan ilmastointi, on sama molemmissa huoneissa, jos ne jättävät oven auki. Se on neljäs hiekka talo, jossa herkullinen gourmet-alue ja oleskelutila integroitu valtava olohuone ja aina puhdas uima-allas ja uinti, jopa yöllä, alue on valoisa, jotta et menetä minuutti lomastasi. Parvekkeella on liesitaso, kaksi pesuallasta, valtavat graniittiset, Valtava grilli, kaunis pöytä ja penkit, integroitu uima-allas porealtaalla ja yövalaistus parasta nautintoa lomasta.Huoneessa, koska se on erittäin suuri, noin 14 x 6 metriä, meillä on SKY-TV, TV-huone, olohuone, ruokasali, biljardi, takka ja koska siinä on valtavat lasitetut ovet ja ikkunat, se on yhteydessä gourmettilaan ja uima-allas, luomalla oleskelutilan, joka sopii perheille ja ystäville lomien nauttimiseen. Jopa sateisinä päivinä talo mahtuu 26 ihmistä ilman tiukkuutta, erilaisia ympäristöjä, erilaisia aktiviteetteja, kaikki mukavat ja nautittavat. Meillä on vieressä talonmies, joka on suureksi avuksi kaikissa tarpeissa tai jonkin verran tukea. Allas puhdistetaan päivittäin aamuisin, ja suosittelemme ostamaan lämpimän leivän osakehuoneistosta ja nauttimaan kauniista aamiaisista uima-altaan äärellä.Pesemme tyynyt säännöllisesti ja pidämme mukavat patjat ja sängyt. Huoneiden ilmastointi ja jatkuva puhdistus auttavat vähentämään rantojen luonnollista kosteutta ja pitämään puhtaimmat ympäristöt ilman hajuja.Meillä on 6 tuhannen litran juomavesisäiliö, josta on käytännössä mahdotonta puuttua vettä. Meillä on myös hätävalo huoneessa. Äskettäin uudistimme lasisuojatut kylpyhuoneet, uudet lattiat, astiat ja peilit (katso kuvat).Meillä on takka, joka voidaan sytyttää. Kysy kotitekoista tukea!Lisäksi on hyvä matka, yritä aina rentoutua lomalla, kävellä, puhua, grillata ja nauttia jokaisesta mahdollisuudesta, joka itselleen tulee! Me teemme sen!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ranta lähellä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium

  • Onko majoituspaikassa Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium uima-allas?

    Kyllä, Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium?

    Kyllä, Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium?

    Lähellä majoituspaikkaa Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium sijaitsevat nähtävyydet ovat Praia do Félix, Antigos e Antiguinhos Beach, Itamambuca, Vermelha do Norte, Almada, Ilha do Prumirim, Ubatuba Beach, Praia do Itaguá.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium on?

    Majoituspaikan Joy Itamambuca Air, Pool, Billiar Foot In The Sand Condominium peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.