Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic (Sevilla, Espanja)

Koko talo/asunto In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic (Sevilla, Espanja)

In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic

IN OFFERT- Tyylikkäät oranssit huoneistot, oma patio, Historiallisessa keskustassa Huoneisto sijaitsee komealla alueella Santa Cruzin ja Plaza del Salvadorin välissä.Se on erittäin mukava alue, joka on täynnä viehättäviä paikkoja, kuten katedraali, La Giralda, Real Alcaceres, Patio de los Naranjos jne., Kaikki tämä löytyy vain 250 metrin päässä asunnosta. Barrio de Santa Cruz on Trianan vieressä, yksi Sevillan tunnetuimmista lähiöistä, jonka muodostaa tyypillisten ja kapeiden kadujen labyrintti, joka on täynnä arkkitehtonisia aarteita, sen kukilla täynnä olevia terasseja, suihkulähteiden sumutusta ja oranssi kukka aromiRakennuksen ympäristöstä löytyy baareja ja terasseja, joissa voit maistaa maamme ruokia, istuen ulkona nauttien upeasta ilmastoltamme. Heidän ei tarvitse käyttää autoa, kaikki tarvitsemansa sijaitsee muutaman metrin päässä.Se on hiljainen ja hiljainen asunto tyypillisessä Sevillan talossa, jossa on erillinen makuuhuone, jossa parisänky ja iso vaatekaappi. Tilava olohuone on erittäin valoisa ja siinä on iso vuodesohva kahdelle muulle ihmiselle, taulutelevisio ja Wi-Fi. Siellä on myös upea parveke, jolta on näkymät yhdelle historiallisen keskuksen pääkaduista, kuten Calle Francos. Keittiö on täysin varustettu kaikenlaisilla välineillä ja jopa Dolce Gusto -kahvinkeittimellä. Laitteet ovat korkealaatuisia. Lämmin ja miellyttävä kylpyhuone, ja lopulta parasta asunnossa on iso yksityinen terassi, jossa voit viettää miellyttäviä iltoja ystävien tai perheen kanssa. Ilmastointi, WiFi. Se on viihtyisä asunto, se saa ehdottomasti sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.Pääparvekkeelta, jolta on näkymä tyypilliselle ja kuuluisalle Calle Francoselle, voit nauttia pyhästä viikosta, kun veljeys kulkee tämän kadun läpi. Ainutlaatuinen paikka muistaa.Käytämme henkilökohtaisesti vieraitamme, ja hoito on tuttua ja läheistä, ikään kuin he olisivat perheemme. Meillä on asiakaspalvelupuhelin 24 tuntia vuorokaudessa, kaikki vieraidemme tarpeet ratkaistaan heti!Lemmikkieläimet ovat hyväksyttyjä enintään 8 kiloa ja ovat hyvin koulutettuja. 100 euron takuumaksu palautetaan, jos vahinkoa ei aiheudu

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic

  • Onko majoituspaikassa In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic uima-allas?

    Ei, In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic?

    Ei, In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic?

    Lähellä majoituspaikkaa In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic sijaitsevat nähtävyydet ovat Sevillan katedraali, Barrio de Santa Cruz, Casco Antiguo, Estadio Ramón Sánchez y Pizjuán, Estación de Santa Justa, Isla Mágica, Estación de Autobuses Plaza de Armas, Giralda.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic on?

    Majoituspaikan In Offert- Apartamentos Azahares, Elegante, Patio Privado, En El Centro Historic peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.