Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths (Plano, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths (Plano, Amerikan Yhdysvallat)

Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths

POREAMME! 17 vuodepaikkaa! Pöytätennis! Biljardipöytä! Shuffleboard! Pokeripöytää! Meillä on myös paljon yli kuusi 5/5 tähden arviota toisella sivustolla! 17 vuodepaikkaa! 4. 5 kylpylä !!! Salamannopea raja Fios WiFi! Tämä mukautettu, moderni ja tilava talo on upea! Shuffleboard, Playstation 4, XBox One, pingispöytä, biljardipöytä, tikanheitto, pokeripöytä, foosball, viheriö, koripallopeli ja paljon muuta! Ylellinen on, mitä vieraamme ovat kutsuneet tämän hämmästyttävän omakotitalon! 3750 neliön jalka koti on huippuluokan Gourmet-keittiö, pelihuone, jopa 6 makuuhuonetta (jos pidät toimisto ranskalaiset ovet ja koko vuodesohva makuuhuone), Man Cave sekä lämmön ja AC, poreallas ja 10 HD-TV! Tarjoamme käynnistysampullia ja pyyhkeitä. On jopa 194 hehtaarin puisto suoraan takana kotiin, ja monia mukavuuksia kävely tai pyöräily etäisyys. Tämä talo on lähellä (kymmeniä mailia) Ford Centerille ja Starille (uusi Cowboys Headquarters) vain laskeutumaan Legacy Driveen ja sinun ei tarvitse edes mennä moottoritielle. Se on noin 3 kilometriä Light Rail keskustaan ​​Dallas (välttää pysäköinti haasteet ajo - jos voit jopa löytää pysäköinti Dallas keskustassa)! Light Rail voi helposti ottaa sinut Dallasin keskustaan, American Airlines Centeriin, Six Flagsiin ja DFW: n ympärille. 3 makuuhuoneessa on oma kylpyamme. Toimisto w / kirjoituspöytä / tulostin. Pistä viiniä tai juo aamukahvia yläkerrassa tai alakerrassa katetuilla terasseilla. Tilava ja moderni koti, jossa on kaikki uusimmat ominaisuudet! Gourmet-keittiö! Korkea katto! Graniitti, laatta, käsin kaavitetut lehtipuut alakerrassa, kaksi oleskelutilaa, mukaan lukien yläkerran pelihuone, jossa on tv. Lähellä hienoja ruokia, ostosmahdollisuuksia, golfia, tennistä, puistoja, leikkikenttiä, pyöräilyreittejä, Dave ja Buster, Top Golf, UTD, Hawaiian Falls Water Park, Collin County College, Plano Event Center ja paljon muuta! Tämä suunnittelija omakotitalo on lähes 3 800 m² jalkaa oleskelutilaa! Kävely- tai pyöräilyetäisyys Walmartin ruokakaupalle. Noin 1 kilometriä CVS: lle ja Walgreenille. Custom-kaapit, graniittilaskurit ja päivitetyt aksentit kaikkialla kotona! Päivitetty laatta ja matto, Puu- ja takorautaportaat ja mukautetut kaihtimet kaikkialla kotona! VAPAA VESI LÄMMITYS, joten vieraamme eivät pääse kuumaan veteen! Kaunis maisemointi! Suuri takapiha. Takana tämä talo ovat kilometrejä ja kauniita puisto polkuja, jotka sopivat pyöräretkille tai rento kävelylle. Käytä pyöriä loman aikana! Meillä on 4, jotka ovat saatavilla pyöräilykypärillä autotallissa. Tai käytä golfklubeja tai tenniskilpailuja jollakin paikallisesta kurssista tai tuomioistuimista. Kuva takana on vain koristeluun. Tämä on poikkeuksellinen koti lähellä puistoja, joista pääsee helposti moottoriteille! Meillä on rengaskamera etuportaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths

  • Onko majoituspaikassa Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths uima-allas?

    Ei, Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths?

    Ei, Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths?

    Lähellä majoituspaikkaa Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths sijaitsevat nähtävyydet ovat Dallas/Fort Worth International Airport, Union Station, Dallas Heritage Village at Old City Park, Main Street District, Dallas Convention Center, Franklin Stadium, Dallas Love Field, Cathedral Shrine of the Virgin of Guadalupe.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths on?

    Majoituspaikan Hot Tub! Game Room! 12 Beds! 3750 Sq Ft 5 Hd Tv Lt Rail! 5 + Bdrms! 4.5 Baths peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.