Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House (Premantura, Kroatia)

Koko talo/asunto Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House (Premantura, Kroatia)

Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House

Talo Pula 1 - 14 henkilöä 7 makuuhuonetta - House ED Ref. 1192590Villa Belavista on vakuuttavasti mukavan sisustuskahvansa kanssa tyydyttävä myös vaativimpien vieraiden tarpeisiin.Kaunis merinäköala ja Kamenjakin luonnonpuisto ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavia.Pohjakerroksessa on suuri, tilava olohuone, jossa on täysin varustettu keittiö, jossa on ruokailutila, olohuone, jossa on takka, sauna ja oma kylpyhuone sekä uloskäynti katetulle terassille, jossa on grilli ja lämmitetty uima-allas.Kaikissa 7 makuuhuoneessa on oma kylpyhuone suihkulla ja niissä on ilmastointi ja LCD-TV.Kaikille romanttisille ja niille, jotka haluavat vain rentoutua, on poreallas huvilan ulko-osassa. On myös kaunis 50 m2 uima-allas, jossa voit uida tai ottaa aurinkoa koko päivän. Uima-altaan vieressä on katettu terassi, jossa on grillipaikka, jossa voit nauttia grillin erikoisuuksia ja hyvää lasillista viiniä jo läheisessä ystäväpiirissä.Koska koko kiinteistö on aidattu ja suljettu, jopa rauhan ja yksityisyyden arvostavat ihmiset ovat täysin tyytyväisiä.Premantura tarjoaa runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Vierailijat voivat nauttia jalkapallosta, lentopallosta, ratsastuksesta, tennistä, erilaisista vesiurheilulajeista (kuten Purjelautailu, melonta ja paljon muuta. a.) käytäntöä. Pitkä rantaviiva ja pienten saarten saaristo sopivat täydellisesti suosituimman rannan löytämiseen ja seikkailuretkelle veneellä, joka muuten on erittäin halpaa vuokrata. Illalla voit nauttia virkistystäsi lukuisissa ravintoloissa, baareissa tai leivonnaisissa. Mutta jos olet yöelämän rakastaja, niin löydät sopivan viihteen naapurikaupungin Pulan seuroissa tai tapahtumissa.Lisäkustannukset:Ilmastointi / tuulettimet: sisältyy hintaan (pakollinen).Loppusiivous: hinta / hinta sisältyy hintaan (pakollinen).Internet: Hintaan sisältyvä esine ja päivä (pakollinen).Pysäköinti: Hintaan sisältyvä esine ja päivä (pakollinen).Sähkö: hinta / esine ja päivä sisältävä päivä (pakollinen).Sauna: Hintaan sisältyvä esine ja päivä (pakollinen).Liinavaatteet: sisältyy hintaan per päivä (pakollinen).Pyyhkeet: hintoihin sisältyvä esine ja päivä (pakollinen).POOL HEATING: kustannukset per kohde per viikko 150 euroa (valinnainen).Vierailijan vero / turistivero: per henkilö ja päivä maksaa 1 5 euroa (pakollinen).Lemmikkieläimet: eläin per viikko maksaa 50 euroa (pakollinen).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House

  • Onko majoituspaikassa Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House uima-allas?

    Kyllä, Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House?

    Kyllä, Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House?

    Lähellä majoituspaikkaa Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House sijaitsevat nähtävyydet ovat Pula, Pula Airport, Amfiteatar, Augustov hram - Temple of Augustus, Lošinj Airport, Nacionalni Park Brijuni, Dvojna vrata i gradski bedemi - Twin Gates and City Walls, Maslinica.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House on?

    Majoituspaikan Holiday House Pula For 1 - 16 Persons With 7 Bedrooms - Holiday House peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.