Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine (Rheine, Saksa)

Koko talo/asunto Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine (Rheine, Saksa)

Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine

Talo Markt 12: koko kerros 170 m²: llä jopa 12 hengelle, keskeisellä paikalla Rheinessa Tämä tupakoimaton huoneisto, jossa voi majoittua jopa 12 ihmistä ja lapsi, vakuuttaa paitsi keskeisellä sijainnillaan torilla, myös koonsa ansiosta, mikä tekee siitä ihanteellisen majoituksen suurempiin pyöräily- tai vaellusryhmiin, ystäväpiireihin tai perheenyhdistämisiin. Huoneisto on täysin kalustettu ja siinä on 2 makuuhuonetta, joissa parisängyt (180 x 200 cm), toisessa makuuhuoneessa jousivuodelaatikko (140 x 200 cm) ja korkealaatuinen, punainen pitkittäinen nukkujasohva suuressa olohuoneessa (160 x 200 cm). kaksi pitkää vuodesohvaa (molemmat 140 x 200 cm) talon entisen kirjaston olohuoneessa. Tulet rakastamaan tyylikkäitä, tilavia oleskelu- ja nukkuma-alueita, joista on upea näköala kauppatorille ja vastapäätä olevaan kirkkoon. Suuressa olohuoneessa on jo mainitun vuodesohvan vieressä oikealla nahkaisella verhoilulla sviitillä, suuri näyttö-tv ja ruokailutila. Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta suihkulla, kaksi erillistä wc: tä, kaksi keittiötä, jossa liesi, uuni, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja. Huoneistot sijaitsevat yhdessä kaupungin vanhimmista ja samalla kauneimmista taloista, listatusta kaupunkitalosta vuodesta 1649. Kaupat, ravintolat ja ravintolat ovat saatavilla välittömässä läheisyydessä. Rheine on suosittu kohde pyöräilijöille ja retkeilyharrastajille monien virkistysmahdollisuuksiensa vuoksi. Täältä alkaa monia suosittuja pyöräteitä, mukaan lukien Emsradweg, jonka Warendorfin ja Rheinen välistä osaa monet pitävät kauneimpana, Emsland-reitti, joka johtaa täältä Papenburgiin, ja Ems-Hase-pyörätie. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Rheine on myös '100 linnan reitillä', jota Saksan pyöräteillä kutsutaan myös kuningatarksi. Myös Rheinessa alkaa 'Hermannshöhen' -reitti, joka päättyy noin 150 km: n jälkeen Teutoburgin metsän läpi Externsteisen alueella Horn-Bad Meinbergissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine

  • Onko majoituspaikassa Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine uima-allas?

    Ei, Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine?

    Ei, Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine?

    Lähellä majoituspaikkaa Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine sijaitsevat nähtävyydet ovat Osnabrück quer, Stadt Muenster, Hauptbahnhof Osnabrück, Flugplatz Achmer, Nienberge, Kinderhaus, Nord, Roxel.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine on?

    Majoituspaikan Haus Markt 12: Ganze Etage Auf 170 M² Für Bis Zu 12 Personen Zentral In Rheine peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.