Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views (Darmstadt, Saksa)

Koko talo/asunto Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views (Darmstadt, Saksa)

Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views

Täysin varusteltu 3-huoneen design-huoneisto, josta on henkeäsalpaavat näkymät Tilava, hiljattain remontoitu, moderni kalustettu ja täysin varustettu 3-huoneen huoneisto. Suuri etelään / länteen päin oleva parveke ja henkeäsalpaavat näkymät Odenwaldille, Reinin tasangolle ja Taunukselle. Erittäin hyvä infrastruktuuri ja liikenneyhteydet (apteekki, pankit, kaupat, posti, ravintolat, pesula sekä raitiovaunulinja 4 ja 5 sekä linja H linja 200 metrin päässä). Darmstadtin keskusta 10 minuutissa ja Darmstadtin päärautatieasema 20 minuutissa. Pysäköintialue on käytettävissä maanalaisessa pysäköintialueessa. Kaikki vuokralaisen lisäkustannukset sisältyvät hintaan (mukaan lukien sähkö ja internet). Väliaikainen vuokraus on mahdollista yhdestä kuukaudesta alkaen. Tarjous sopii erinomaisesti ulkomaille, harjoittelijoille tai muutoksiin.Huoneisto sijaitsee asuinrakennuksen 12. kerroksessa (hissi saatavilla). Se koostuu olo- / ruokailuhuoneesta, toimisto- / lastenhuoneesta (kerrossängyt, vuodevaatteet), makuuhuone (parivuode 1. 60 x 2. 00 m, liinavaatteet), keittiö (espressokeitin) , astianpesukone, täysi keittiöväline saatavilla), kylpyhuone (Siemensin pesukone-kuivausrumpu, vaatetushevonen, silitysrauta ja -lauta, pyyhkeet), erillinen wc, suuri etelään / länteen päin oleva parveke, josta on henkeäsalpaavat näkymät ja eteinen. Saatavilla on myös Wi-Fi (16 k DSL-linja) ja autotalli autotalliin.Huoneisto sijaitsee Darmstadtin koillisosassa Kranichsteinin alueella.Lähistöllä on julkisia liikennevälineitä (RMV), jotka pysähtyvät Raitiovaunun 4 (Griesheimiin) ja raitiovaunuun 5 (päärautatieasemalle) sekä linja H (Darmstadt Anne-Frank-Straße), bussi U (Messeliin ja Darmstadtiin). Ludwigshöhe). Raitiovaunulla, polkupyörällä tai autolla, olet kaupungin keskustassa 10 minuutissa ja päärautatieasemassa 20 minuutissa. Autolla pääsee 10 minuutissa Weiterstadtin A5-kadulla tai Langenin 15 minuutin A661-kadulla. Erittäin hyvä yhteys Frankfurtiin autolla tai junalla (30-60 min).Huoneiston välittömässä läheisyydessä on erilaisia kauppoja (kuten apteekki, päivittäistavarat, posti, pankit, ravintolat, pesula). Lisäksi Fasanerie-puisto, Quarries-lampi, Rosenhöhe ja metsästysmaja Kranichstein ovat kävelyetäisyydellä. Nämä tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet kävelyyn, kävelyyn, lenkkeilyyn, pyöräilyyn tai piknikillä.Huoneisto ei sovi pienille (alle 12-vuotiaille) lapsille tai lemmikkieläimille. Huoneisto sopii vain korkeintaan 4 aikuiselle. Muita / ei-rekisteröityjä yöpymisiä ei sallita. Tupakointi ei ole sallittua huoneiston sisällä. WLAN-verkkoa ei käytetä laittomasti (esim. Jakelu ja tekijänoikeuden tai laittoman sisällön kulutus). Asiakkaat ovat täysin vastuussa vahingoista / tappioista ja niitä pyydetään välttämään kovaa ääntä ennen klo 8.00 ja 18.00 jälkeen.Sisäänkirjautumisen yhteydessä jaetaan kaikki asunnon, rakennuksen ja naapuruston tiedot. Mikäli ongelma ilmenee, vuokranantaja pääsee milloin tahansa matkapuhelimella / WhatsAppilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views

  • Onko majoituspaikassa Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views uima-allas?

    Ei, Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views?

    Ei, Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Frankfurtin lentokenttä, Frankfurtin päärautatieasema, Frankfurtin messut, Museumsufer Frankfurt am Main, Bahnhofsviertel, Hauptbahnhof Mannheim, Römer, Zeil.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views on?

    Majoituspaikan Fully Equipped 3-room Designer Apartment With Breathtaking Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.