Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Ferienwohnung-england (Nordstrand, Saksa)

Koko talo/asunto Ferienwohnung-england (Nordstrand, Saksa)

Ferienwohnung-england

Asunto Englanti Kutsumme sinut rakastava ja moderni kalustettu asunto talossa 'De Frollein-Hoff'. Se sijaitsee rauhallisella paikalla, vain 2 km: n päässä Holmer Sielin uimarannasta ja 800 metrin päässä ulkoalueelta. Asunto on valoisa ja mukava. Se tarjoaa 50 m² tilaa jopa 4 hengelle. Viihtyisä oleskelutila, jossa on tyylikkäät huonekalut ja hiljaiset värit miellyttävälle elinympäristölle. Tee itsesi mukavaksi sohvalla illalla ja katsele jännittävää elokuvaa televisiosta. Erillinen keittiö tarjoaa kaiken valmistellakseen herkullisen aterian. Uunin ja astianpesukoneen lisäksi sinulla on myös tavalliset keittiövälineet, kuten kahvi, astiat, ruokailuvälineet ja paljon muuta. Makuuhuone on sisustettu mukavalla parivuoteella ja tarjoaa rauhallisen unen. Moderni suihkuhuoneessa voit tehdä aamusi tuoretta rauhaa, ja siellä on myös hiustenkuivaaja. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Ulkopuolella on kaunis puutarha. Nauti rauhasta nurmikolla tai rantatuoleilla. Grillialueella on mukava grilli-iltoja. Voit pysäköidä autosi autosillan alla. Tarjoamme myös leirintäalueita polkupyöriä varten. Hotellissa on ilmainen internetyhteys. Olet tervetullut tuomaan lemmikkisi. Pesukone ja kuivausrumpu ovat myös saatavilla. Seuraavat lisäpalvelut ovat jo mukana hinnassa: Vuodevaatteet, per henkilö, 0,00 € Loppusiivous kerran, 0,00 € W-LAN, per yksikkö, 0,00 € Pyyhkeet, per henkilö, 0,00 € Lemmikkieläimet, per yö, 0,00 €Kutsumme sinut rakastava ja moderni kalustettu asunto talossa 'De Frollein-Hoff'. Se sijaitsee rauhallisella paikalla, vain 2 km: n päässä Holmer Sielin uimarannasta ja 800 metrin päässä ulkoalueelta. Asunto on valoisa ja mukava. Se tarjoaa 50 m² tilaa jopa 4 hengelle. Viihtyisä oleskelutila, jossa on tyylikkäät huonekalut ja hiljaiset värit miellyttävälle elinympäristölle. Tee itsesi mukavaksi sohvalla illalla ja katsele jännittävää elokuvaa televisiosta. Erillinen keittiö tarjoaa kaiken valmistellakseen herkullisen aterian. Uunin ja astianpesukoneen lisäksi sinulla on myös tavalliset keittiövälineet, kuten kahvi, astiat, ruokailuvälineet ja paljon muuta. Makuuhuone on sisustettu mukavalla parivuoteella ja tarjoaa rauhallisen unen. Moderni suihkuhuoneessa voit tehdä aamusi tuoretta rauhaa, ja siellä on myös hiustenkuivaaja. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Ulkopuolella on kaunis puutarha. Nauti rauhasta nurmikolla tai rantatuoleilla. Grillialueella on mukava grilli-iltoja. Voit pysäköidä autosi autosillan alla. Tarjoamme myös leirintäalueita polkupyöriä varten. Hotellissa on ilmainen internetyhteys. Olet tervetullut tuomaan lemmikkisi. Pesukone ja kuivausrumpu ovat myös saatavilla. Seuraavat lisäpalvelut ovat jo mukana hinnassa: Vuodevaatteet, per henkilö, 0,00 € Loppusiivous kerran, 0,00 € W-LAN, per yksikkö, 0,00 € Pyyhkeet, per henkilö, 0,00 € Lemmikkieläimet, per yö, 0,00 €

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ferienwohnung-england

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung-england uima-allas?

    Ei, Ferienwohnung-england ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ferienwohnung-england?

    Kyllä, Ferienwohnung-england noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung-england pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Ferienwohnung-england ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung-england?

    Lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung-england sijaitsevat nähtävyydet ovat St. Peter-Ording Airport, Rømø-Sylt Linie, Husumer Hafentage, Wassersportcenter X-H2O, Nordseering Büsum, Morsum Kliff, Pharisäerhof, Halligblick.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ferienwohnung-england on?

    Majoituspaikan Ferienwohnung-england peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.