Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town (Apolpena, Kreikka)

Koko talo/asunto Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town (Apolpena, Kreikka)

Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town

Eksklusiivinen unelmahuvila, kukkulan rinteellä, yksinäinen, panoraamanäkymät, lähellä kaupunkia Nauti ylellisyydestä Lefkadan saaren luonnonkauneudesta ja loistavasta mukavuudesta Apanemia Luxury Villassa. Tämä moderni 2 makuuhuoneen suunnittelijahuvila on rakennettu kukkulalla nauttien täydellisestä yksinäisyydestä ja panoraamanäkymistä. Se on täysin linjassa vihreän maiseman kanssa ja varustettu kaikilla moderneilla ylellisyyksillä. Huvila sijaitsee strategisesti vain muutamassa minuutissa kaikilla Lefkadan kaupungin ja maailmankuulujen rantojen mukavuuksilla. Yksinomaisen huvilamme on suunnitellut kuuluisa kreikkalainen suunnittelija, joka varmisti, että se sekoittuu täysin vihreään ympäristöön ja että se hyödyntää ympäristöystävällisiä materiaaleja ja värejä. Lasiseinät hyödyntävät täysin valoisia ja upeita näkymiä oleskelu- ja ruokailutiloissa, vanha kiviaita ulottuu vaikuttavasti taloon ja ulos, kun taas oliivipuut seisovat vieressäsi puisella ulkoterassilla, mikä tuo luonnon tunteen entistä lähemmäksi. Huvilan sisätiloissa hyödynnetään täysin pehmeitä värejä, hienostuneita materiaaleja ja suunnittelijatuotteita.Huvila (280 neliömetriä) ulottuu kolmea tasoa pitkin, ja ylemmän tason on valtava makuuhuone kylpyhuoneellaan ja kylpyhuoneellaan. Keskitason vievät modernit oleskelu- ja ruokailutilat sekä vieras wc. Samalla tasolla on toinen makuuhuone, jossa king-size-vuode (tai 2 erillistä vuodetta), oma kylpyhuone ja oma veranta. Valtava makuuhuone 65sq. m. Alemmalla tasolla on king-size-parivuode (tai 2 erillistä vuodetta), oma suihkuhuone ja pieni oleskelualue. Tätä makuuhuonetta voidaan käyttää myös leikkihuoneena, koska se sisältää kotiteatterin ja PlayStation 4 -pelejä lapsille. Huvilassa on televisio, CD / DVD-soitin, Wi-Fi ja PC sisätiloissa, pöytätennis ja ulkouima-kuntosali, josta on upeat merinäkymät. Ulkona löydät myös upean uima-altaan, aurinkotuoleja, aurinkotuoleja, ruokailukalusteita, charchoal-bbq: tä sekä monia viileän varjon ja säteilevän valon pisteitä.Huvilan strategisesta sijainnista on 5-7 minuutin ajomatka Lefkadan kaupunkiin, venesatamaan sekä Agios Ioannisin ja Kastron rannoille, kun taas 10-20 minuutin ajomatkan päässäa) saavuttaa länsirannikon kuuluisat ja eksoottiset hiekkarannat,b) nauttia itärannikon mukavuuksista taic) tutkia saaren sisäpiirien monipuolista kauneutta. MHTE-numero 0831K91000558501

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town

  • Onko majoituspaikassa Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town uima-allas?

    Kyllä, Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town?

    Kyllä, Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town?

    Lähellä majoituspaikkaa Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town sijaitsevat nähtävyydet ovat Nidri, Port of Lefkada, Lefkas, Katarraktes sto Nidri, Aktion National Airport, Ancient Palairos, Vasiliki, Kanali.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town on?

    Majoituspaikan Exclusive Dream Villa, Hilltop, Secluded, Panoramic Views, Close To Town peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.