Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh (Nienhagen, Saksa)

Koko talo/asunto Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh (Nienhagen, Saksa)

Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh

Pl. App. Sunshine, Wi-Fi, pesukone, terassi - 2 huoneen sovellus. Sunshine, NH Asunnossa luotu 2011 mahtuu 3 henkilöä. Ne vievät pohjakerroksessa etelään terassi ja puutarha. Viereisen tontin viheralueiden tarjoaa ennakointia ja rentoutumista. Puutarhakalusteet. Nuorimmille vieraille Reisebabybettchen ja syöttötuoli saatavissa. Kävele kallion on vain lyhyen matkan päässä. Kiipeä Itämeren vesillä, tai kävellä pitkin rannikkoa Haunted Woods. Koti tarjoaa asunnon, jossa on paljon mukavuutta. Näitä ovat muun muassa laadukas keittiö, jossa uuni, jääkaappi sis. Pakastin, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Olohuoneessa on taulutelevisio ja stereojärjestelmä. Saatavilla on myös ilmainen Wi-Fi-yhteys. Pesukone sijaitsee valoisa kylpyhuone on saatavilla ilmaiseksi. Kylpyhuoneessa on suihku. Makuuhuoneessa on parivuode.  Odotamme vierailustasi ja toivotamme sinulle rentouttavan loman!   Huomaa, että lakanat ja pyyhkeet eivät sisälly loman hinta. Olet tervetullut tuomaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet tai varata sen maksua vastaan.2 huoneen sovellus. Sunshine, NH:He asuvat pohjakerroksessa, jossa on etelään päin oleva terassi ja puutarha. Viereisen tontin viheralueiden tarjoaa ennakointia ja rentoutumista. Puutarhakalusteet ovat saatavilla. Huoneistossa on keittiö, jossa uuni, jääkaappi sis. Pakastin, astianpesukone u. S. W. Pesukone sijaitsee kylpyhuone voi käyttää ilmaiseksi. Taulu-tv ja stereot ovat saatavilla olohuoneessa. Saatavilla on myös ilmainen Wi-Fi-yhteys. Makuuhuoneessa on parivuode. Pienemmille vieraille matkasänky ja syöttötuoli ovat saatavilla ilmaiseksi. Jos haluat lisää tilaa, varaat toisen kerroksen kerrostalon.Saapuminen on mahdollista klo 16.00-18.00 ja lähtöä klo 8.00-10.00.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Jääkaappi
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pyykinpesukone
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh

  • Onko majoituspaikassa Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh uima-allas?

    Ei, Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh?

    Ei, Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh?

    Lähellä majoituspaikkaa Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh sijaitsevat nähtävyydet ovat Hannoverin päärautatieasema, Messe Hannover, Hannoverin lentokenttä, ABF Messe, Mitte, Hauptbahnhof Braunschweig, Herrenhäuser Gärten, Pfannkuchenhaus.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh on?

    Majoituspaikan Excl. App. Sunshine, Wi-Fi, Washing Machine, Terrace - 2 Room App. Sunshine, Nh peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.