Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Egsmark Strand (Ebeltoft, Tanska)

Koko talo/asunto Egsmark Strand (Ebeltoft, Tanska)

Egsmark Strand

5 tähden loma-asunto Ebeltoftissa Hyvin kalustettu lomamökki, jossa on uima-allas ja 2-kerroksinen toiminta, jossa on runsaasti mahdollisuuksia. Vaikuttavassa allashuoneessa on 18 m & 178; suuri uima-allas, jossa on liukumäki, vastavirtajärjestelmä ja 4-6 hengen poreallas sekä suuri sauna. Toimintahuoneessa voit pelata biljardia biljardipöydässä. Voit myös haastaa toisiamme pöytätennistä tai pöytätennistä. Toimintahuoneessa on myös stereojärjestelmä, PlayStation4, Nintendo Wii ja taulu-tv. Talo on erittäin tilava ja hyvin mitoitettu, 9 makuuhuonetta, joissa kaikissa on lisävuoteita lukuun ottamatta laatikkopatjat. On 3 kylpyhuonetta, joissa kaikissa on suihku ja lattialämmitys. Olohuone / ruokailuhuone on sisustettu tyylikkäästi stereojärjestelmällä / CD-soittimella, taulu-tv: llä, syöttötuolilla, vuodesohvalla ja puuhella. Tontilla on hiekkalaatikko, liukumäki ja keinut lapsille ja terassi aurinkotuoleilla. Talon koon vuoksi tämän Skanlux-mökin loppusiivoushinta poikkeaa tavallisesta hinnasta. Kulutus, siivous ja talletus on maksettava käteisellä talon concierge-palveluun. Ei kerro nuorisoryhmille.Rauhallisuudesta johtuen loma-asuntoa ei vuokrata nuorten ryhmilleUlkoasu: avokeittiö (liesi (sähkö), huppu, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, pakastin (60-99L), kuivausrumpu, pesukone), makuuhuone (parivuode, lasten sänky), makuuhuone (parivuode), makuuhuone (parivuode), makuuhuone (2x yhden hengen vuode), makuuhuone (2x sänky), makuuhuone (2x sänky), makuuhuone (2x sänky), makuuhuone (2x sänky), makuuhuone (2x sänky), makuuhuone (2x sänky), kylpyhuone ( Lattialämmitys) (kylpyamme tai suihku, pesuallas, sauna (6 henkilöä), wc), kylpyhuone (lattialämmitys) (kylpyamme tai suihku, pesuallas, wc), kylpyhuone (lattialämmitys) (kylpyamme tai suihku, pesuallas, wc), kylpyhuone (pesuallas, wc), kylpyhuone (pesuallas, wc), mezzanine (6x yhden taitettavan sängyn), TV (saksalaiset televisiokanavat, tanskalaiset televisiokanavat (DR1 ja TV2)), liesi (puu), DVD-soitin, CD-soitin, pelitietokone , stereosoitin, poreallas (yksityinen, sisä-, lämmityselementti, tyhjennettävä, 6 henkilöä), terassi, BBQ, uima-allas (18 m2), leikkivälineet, pöytätennispöytä, pöytäjalkapallo, tikanheitto, biljardi, syöttötuoli, geoterminen energia, ilman ja veden lämpöpumppuNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Tallettaa; 6 000 DKKLoppusiivous; 2.000 DKK, tai kaikki puhdistus on tehtävä itseLemmikkieläimet; Max. 2; ilmainenPetivaatteet; Mahdollisuus vuokrata per paketti, 110 DKK. s./Pysyäsähkö; 2,80 DKK / kWhLämmitys / Energia; 2,60 DKK / kWhvesi; 70 DKK / m3Valinnaiset palvelut, jotka voit järjestää sivustolla:Kylpypyyhkeet; Hintaan sisältyy liinavaatepaketin vuokrausKeittiön liinavaatteet; Hintaan sisältyy liinavaatepaketin vuokrauswifi; VapaaCot; 100 DKK / oleskeluSyöttötuoli; 100 DKK / oleskelu

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kuivausrumpu

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Egsmark Strand

  • Onko majoituspaikassa Egsmark Strand uima-allas?

    Kyllä, Egsmark Strand tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Egsmark Strand?

    Kyllä, Egsmark Strand noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Egsmark Strand pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Egsmark Strand tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Egsmark Strand?

    Lähellä majoituspaikkaa Egsmark Strand sijaitsevat nähtävyydet ovat Den Gamle By, Århus Lufthavn, Tivoli Friheden, Viby Centret, Århus Domkirke, Mols-Linien Ferries, Aarhus Vocal Festival, Northside Festival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Egsmark Strand on?

    Majoituspaikan Egsmark Strand peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.