Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94 (Dallas, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94 (Dallas, Amerikan Yhdysvallat)

Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94

DREAM ETUSÄÄN Oak Oakin sydämessä! WALK SCORE 94 Koe Dallas tyylillä tässä tyylikkäässä ja moderni kaupunkiasunto sijaitsee historiallisen Oak Lawn sydämessä Dallasissa. Juuri remontoitu keittiö ja kylpyammeet; avoin pohjaratkaisu, hi-speed wifi, kaapeli-tv ja yksityinen 2-auton autotalli. Täydellinen paikka rauhalliselle perheelle tai pienille ryhmille, jotka etsivät seikkailua.WALK SCORE 94; kivenheiton päässä kaikista parhaista yöelämästä, upeista baareista ja ravintoloista sekä kaupoista. Vain yhden korttelin päässä Cedars Springs ja Lemmon Avenue.*** Huolellisesti ylläpidetty ja puhdistettu ammatillinen liikevaihto palvelu ennen jokaista vierasta ***tilaLIVING SPACE: 65 'TV kaapelitelevisio ja Roku, iso mukava poikkipinta sohva, upea aksentti istuu tuolit, pelipöydän ja queen-size-seinänvuode (saatavilla pyynnöstä). Keittiö: täysin varusteltu keittiö, jossa on kaikki tärkeät keittiövälineet, joita tarvitset kotitekoisen aterian, kahvinkeitin, astianpesukoneen ja uutuustuotteiden valmistukseenMAKUUHUONEET: Kolme makuuhuonetta, joissa on täydellinen kylpyhuone jokaiselle. Jokaisessa makuuhuoneessa on queen-vuode tuoreilla, puhtailla liinavaatteilla sekä muhkeat patjat ja tyynyt. Jokaisessa kylpyhuoneessa on hiljattain remontoitu. YLEINEN LAYOUT:1. kerros makuuhuone, täysi kylpyamme, 2-auton autotalli2. kerros keittiö, ruokasali, olohuone3. kerros makuuhuone, täysi kylpyamme, makuuhuone, kylpyhuone.Vieraan sisäänpääsySinulla on täysi pääsy koko kotiin, mukaan lukien pääsy yksityisomistukseen kaksi auton autotalli ja kaksikerroksinen ulkoterassi ja patio parveke.Vieras vuorovaikutusOlemme aina käytettävissä tarvittaessa.Naapuruston yleiskuvausOak Lawn on hyväpalkkainen alue Dallasin keskikaupungin, Highland Parkin, Uptownin, Turtle Creekin ja Design Districtin vieressä. Se on Dallasin trendikkäiden ravintoloiden ja baarien koti, eloisa klubikohtaus sekä musiikki- ja esitystaloja. Suosittu retkeily- ja pyöräilyreitit kulkevat läheisen Turtle Creekin vieressä ja leikkaavat vihreät tilat kuten Oak Lawn Park.KiertääKävele tulos = 94. Walker's paratiisi. Lyhyen kävelymatkan päässä kaikista parhaimmista, mitä Dallasilla on tarjota. Yksi korttelin päässä erinomaisista ravintoloista, baareista ja klubeista Cedar Springsissä. On koko elintarvikkeet, CVS ja Krogers kävelyetäisyydellä.Muita huomautuksiaOlemme ylpeitä isäntiä, jotka tekevät parhaansa varmistaaksemme, että vieraillemme on paras mahdollinen kokemus! Jos olemme varattuja, tutustu muihin luetteloihin!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94

  • Onko majoituspaikassa Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94 uima-allas?

    Ei, Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94?

    Kyllä, Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94 on?

    Majoituspaikan Dream Home In The Heart Of Oak Lawn! Walk Score 94 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.