Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym (Winter Haven, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym (Winter Haven, Amerikan Yhdysvallat)

Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym

Koira-ystävällinen kaupunkiasunto, jossa oma uima-allas ja loma-allas, poreallas ja kuntosali! Dogwood OasisKalenterimme päivitetään reaaliajassa ja öiset hinnat näkyvät oikein. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Tämä erinomaisella paikalla sijaitseva perhekaupunki tarjoaa ihanteellisen kotipesän ChampionsGate-golfkeskuksen yhteisöön seuraavalle lomallesi Floridaan! Astu sisään löytääksesi avoimen oleskelu-, ruokailu- ja keittiötilan, ihanan yhteisen tilan, jossa voit rentoutua rakkaidesi kanssa. Ulkona voit rentoutua päivästä, jolloin voit nauttia lukemattomista mukavuuksista Oasis-klubilla muutaman korttelin päässä pohjoiseen sukeltamalla yksityiseen uima-altaaseen ja rentoutua peitetyn Lanai-varjossa.Mikä on lähellä:Tämä koti sijaitsee puoli mailia etelään Oasis Clubista, ChampionsGatessa, josta pääset käsille laiskajoelle, kaksikerroksiselle vesiliukumäelle, uima-altaalle, lasten roiskevyöhykkeelle, porealtaalle, kuntokeskukseen, tennis ja lentopallokentät, ja paljon muuta. Jos päätät lähteä lomakeskuksen ulkopuolelle, olet vain 12 mailia lounaaseen Disney Worldistä ja 22 mailia lounaaseen Universal Studiosta ja Harry Potterin Wizarding Worldistä. Disney Springs, jossa on 62 ravintolaa ja ruokapaikkaa, 104 kauppaa ja runsaasti viihdelähteitä, on myös 15 mailia koilliseen.Asioita tietää:Ilmainen WiFiTäydellinen keittiöKoira-ystävällinenPääsy ChampionsGate Resort -palveluihinAllaslämpö on saatavana lisämaksusta lokakuusta toukokuuhunSinun on otettava yhteyttä lisätäksesi useamman kuin yhden koiran varaukseen, jos se sallitaan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet sallitaan, ensimmäisen koiran hinta sisältyy lueteltuihin kokonaiskustannuksiin.Pysäköintihuomautukset: Pysäköintitili tulostetaan sinulle portilla. Katupaikoitus on sallittu lisäautoille.Vieraiden sisäänpääsyohjeet: Tässä vuokrassa käytetään digitaalista lukkoa E-lukko, jonka syöttämiseen tarvitaan yksilöivä koodi. Tämä koodi nollataan jokaisen vieraan oleskelun jälkeen.Altaan lämmittämiseen vaaditaan 24 tunnin ilmoitus. Ylimääräinen uima-altaan lämpömaksu 40 dollaria päivässä on maksettava ennen sisäänkirjautumista.Vahinkovakuutus: Tälle omaisuudelle tekemäsi varauksen kokonaiskustannukset sisältävät öisin vahinkojen luopumismaksun (”hallinta”) sekä mahdolliset verot (“vahingonkorvaus”). (Alennusta voidaan soveltaa vähintään 28 yön oleskeluihin, jos se on sallittua.)Vahinkovakuutus kattaa sinulta jopa 2000 dollarin vahingot kiinteistölle tai sen sisällölle (kuten huonekalut, kalusteet ja laitteet) vahingossa, kunhan ilmoitat tapahtumasta isännälle ennen lähtöä. Vahinkovakuutusmaksu eliminoi perinteisen vakuuden tarpeen.Lisätietoja voi ladata kassasivun 'Vuokrasopimus'.Kiinteistölupa ID: 161487 - Osceola County Business Tax Kuitti

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym

  • Onko majoituspaikassa Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym uima-allas?

    Kyllä, Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym?

    Kyllä, Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym on?

    Majoituspaikan Dog-friendly Townhome With Private Pool & Resort Pool, Hot Tub & Gym peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.