Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! (Key West, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! (Key West, Amerikan Yhdysvallat)

Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!

Koiraystävällinen huoneisto erinomaisella paikalla - kävelymatka ruokailuun ja nähtävyyksiin, lähellä rantaa! Raja-sviittiKalenterimme päivitetään reaaliajassa ja öiset hinnat näkyvät oikein. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'* Huomaa, että tämä koti sallii vain vähintään 28 yön yöpymisen. Tätä noudattaa HOA, emmekä voi tehdä poikkeuksia.Päästä pois kaikkea ja suunnata Key Westiin aurinkoisella lomalla tällä kahden makuuhuoneen, kahden kylpyhuoneiston kuudelle ja nauti helposti ravintoloista, nähtävyyksistä ja rannasta. Voit myös tuoda rakastamasi koiran mukanaan pienellä yömaksulla!Sijaitset Key Westin koilliskulmassa, vain yhden korttelin päässä kuuluisalta Duval Streetiltä. Voit myös helposti päästä baareihin ja ravintoloihin jalka, samoin kuin vanhaan kaupunkiin ja venesatamaan. Muita lähellä sijaitsevia välttämättömiä nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat vain mailin päässä, ovat Hemingwayn talo ja museo, Fort Zachary Taylorin historiallinen puisto, eteläisin piste, Key Westin majakka ja paljon muuta.Puhtaalla, valkoisella sisustuksella ja vesimerkillä kaikkialla loma-asunnon oleskelutila kutsuu sinut lepäämään, rentoutumaan ja rentoutumaan näytöllä tai elokuvalla taulu-kaapelitelevisiossa. Tarkista reittiohjeet ravintoloihin ja nähtävyyksiin tai ota yhteyttä perheen ja ystävien kanssa ilmaisella WiFi-yhteydellä. Heitä pyykki yksityiseen pesukoneeseen / kuivausrumpuun ja oleskelutilaan parvekkeella drinkin kanssa. Tai pysy sisällä ja nauti AC: stä.Tule Key Westiin lepäämään ja lataamaan. Varaa tämä koti tänään ja valmistaudu ikimuistoiseen Florida-lomaasi!* Huomaa, että sinun on oltava 25-vuotias tai vanhempi tehdäksesi varauksen tähän omaisuuteen. *Tätä kiinteistöä hallinnoi Vacasa Florida LLC.Sinun on otettava yhteyttä lisätäksesi useamman kuin yhden koiran varaukseen, jos se sallitaan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet sallitaan, ensimmäisen koiran hinta sisältyy lueteltuihin kokonaiskustannuksiin.Pysäköinti Huomautuksia: Tällä yksiköllä ei ole osoitettua pysäköintitilaa. Kadun pysäköinti tapahtuu ensimmäisen palvelupisteen perusteella. Älä pysäköi tiloihin, joissa on merkintä 'asuin', koska saatat saada lipun. Muista, että pysäköinti Key Westin vanhankaupungin alueella voi olla haaste ja monet tilat mitataan. Vieraiden sisäänpääsyohjeet: Tässä vuokrauksessa käytetään digitaalista lukkoa E-lock, jonka syöttämiseen tarvitaan yksilöivä koodi. Tämä koodi nollataan jokaisen vieraan oleskelun jälkeen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!

  • Onko majoituspaikassa Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! uima-allas?

    Ei, Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!?

    Kyllä, Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach!?

    Lähellä majoituspaikkaa Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! sijaitsevat nähtävyydet ovat Duval Street, Mallory Square, Ernest Hemingway Home and Museum, Southernmost Point, A&B Marina, Conch Harbor Marina, Sloppy Joe's, Conch Tour Train.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! on?

    Majoituspaikan Dog-friendly Condo In Prime Location - Walk To Dining & Sights, Near The Beach! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.