Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) (Kells, Irlanti)

Koko talo/asunto Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) (Kells, Irlanti)

Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts)

Dingle Bayn suunnittelijan kotiin - Modern Meets Traditional (varhaiset varaukset) KORKEA VARAUKSEN ALENNUS. VARAA kesäkuuhun 2019 mennessä ja saat 10% alennuksen.Suunnitellut arkkitehti erikoistunut kansankielinen Euroopan arkkitehtuuri, tämä kaunis koti yhdistää parhaan perinteisen irlantilaisen maan arkkitehtuuri ja modernit mukavuudet. Ulkopuolelta, talon näyttää olevan kaksi toisiinsa perinteistä mökkiä paljon kuin rauniot Kelly pientila joka sijaitsee omaisuutta. Sijaitsee yli kahden hehtaarin puutarha, kentän ja metsä näkymät Dingle Bay, talo on täydellinen rentouttava loma. Vuoret ihanteellisesti patikointiin nousevat suoraan talon takana ja Kells Bay, sen ranta, veneily ja kalastus, on mieltä.Sisällä koti on avoin pohjaratkaisu, katedraali katot, kolme makuuhuonetta, yksi parvi ja kaksi takkaa. On olemassa kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa kylpyamme ja toisessa suihku. Keittiö avautuu olohuone ja ruokailutila. Koti on sisustettu Tanskan innoittamana Irlannin huonekalut käsityönä teak Al O'Dea Tuam, Irlannissa 1970-luvulla. Koti on kauniisti sisustettu taidetta irlantilaisten taiteilijoiden ja kodin omistajat, sekä opettajia ja taiteilijoita, yksi erikoistunut maalaus Irlannin maisemia. Tämä on erityinen paikka.Vaikka talo on vuokrattavissa, se on meidän koti ei vuokra omaisuutta. Tulet tuntuu että olet oleskelevat kauniisti yllä yksityinen koti; olet. Tämä mahdollisuus tulee myös velvollisuuksia. Odotamme teitä pitämään kotimme ja omaisuutensa suhteen. Vuokraamme vain pienille ryhmille kuusi tai vähemmän. Jos olet suurempi ryhmä, suosittelemme sitä vuokrata meidän hyviä ystäviä ja naapureita Agnes ja John O'Sullivan joiden vuokrakohteesta on myös mainittu tällä sivustolla (VRBO listaus 95006).Vuokrata kotimme on ottaa askel taaksepäin ajassa osaksi käsitteellisesti vanha, mutta toiminnallisesti uusi talo. Ei ole kuitenkaan sattumaa, että talossa ei ole televisiota. Sinulla on rauhaa ja kauneutta. Talossa on myös hyvin varusteltu kokoelma irlantilaisia kirjallisuuksia ja kirjoja Irlannin historiasta, arkeologiasta, antropologiasta ja luonnonhistoriasta. Monet näistä asioista voit kokea aivan omaisuutta kuin meidän metsässä on epätavallinen West Kerry, ja rauniot Kelly talonpoikaistalo että olemme osittain kunnostettu ja ylläpidetään on erityinen paikka on oma yhteys Irlannin rikas ja vaikea historia. Niille vakavasti kiinnostunut vuokrien järjestää mielellään sinulle lisää kuvia ja täydellinen pohjapiirros kotiin. Kaikki vuokralaiset saavat opastuksen alueelle, jonka olemme koonneet yhdessä karttojen, päiväretken ehdotusten, ruokailu-suositusten, vaellus- ja kävelytietojen kanssa sekä ehdotuksia paikallisesti kasvatettujen ja kasvatettujen ruokien ostosta. Kellsissä on pubi, useita ravintoloita ja pieni ruokakauppa. Täydelliset ostosmahdollisuudet ovat saatavilla lyhyen ajomatkan päässä Cahersiveenistä, Glenbeighistä ja Killorglinista. Lähellä on laaja valikoima ihania ruokailumahdollisuuksia. Avainsanat: Mökki

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Puhelin
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts)

  • Onko majoituspaikassa Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) uima-allas?

    Ei, Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts)?

    Kyllä, Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts)?

    Lähellä majoituspaikkaa Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) sijaitsevat nähtävyydet ovat AquaZone at The National Aquatic Centre, Hill of Tara, St Peter's Roman Catholic Church, Kilcock, Co Cavan Macra na Feirme Reunion, Blanchardstown Centre, Lucan, Spirits of Meath Festival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) on?

    Majoituspaikan Designer Home On Dingle Bay - Modern Meets Traditional (Early Booking Discounts) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.