Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas (Euless, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas (Euless, Amerikan Yhdysvallat)

City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas

Kaupunkipako kaupungin sisällä ... 9 mailin päässä AT&T; 11 Fort Worthiin, 17 Dallasiin Vierasviitti on kokonaan uusittu ja päivitetty, ja siinä on täydellinen keittiö (ts. Kaasu-uuni / liesi, jääkaappi, astianpesukone), pesukone / kuivausrumpu, TV / WiFi, patio, puutarha-alue ja monia muita mukavuuksia. Makuuhuoneessa on queen-vuode ja sohva muuntuu nukkujaksi.Vuoden 1963 karjatalomme sijaitsee yli 0,6 hehtaarin alueella ja melkein kolmasosa on yksityinen alue / terassi, joka sisältää luontopolun. Se on upea paikka nauttia ulkona, rentoutua ja sijainnin takia voit silti tutustua Dallasiin tai Ft Worthiin. Se on ihanteellinen keskeinen sijainti kaikella, mitä tarvitset tuntemaan olosi kotoisaksi.Vierashuoneen patio on suosikkini paikalla kiinteistössä. Olen nähnyt punapäätäisiä haukkoja, ankkoja ja monia muita lintuja. Se on kuin toisin kuin mitä olemme nähneet, ja olemme iloisia voidessamme jakaa sen muiden kanssa. Lisäksi olet lähellä kaikkea (AT & T / Rangers -stadion on 9 mailin päässä; W. 7., Downtown Ft Worth ovat 11 mailia; Keskusta Dallas on 32 km)Paras tapa pysyä täällä sijainnin ulkopuolella on vieraiden omat sisäänkäynnit, lämmitys / lämmitys, täydellinen keittiö, ja kaikki on päivitetty ja modernisoitu. Se on hieno sekoitus vanhaa ja uutta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Kylpylä
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Kahvinkeitin
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas

  • Onko majoituspaikassa City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas uima-allas?

    Ei, City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas?

    Ei, City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas?

    Lähellä majoituspaikkaa City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas sijaitsevat nähtävyydet ovat Dallas/Fort Worth International Airport, Union Station, Dallas Heritage Village at Old City Park, Main Street District, Dallas Convention Center, AT&T Stadium, Believe It or Not, Stockyards Historic District.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas on?

    Majoituspaikan City Escape Within The City...9 Miles From At&t; 11 To Fort Worth, 17 To Dallas peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.