Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Charmant is centrally located, close to uni (Duisburg, Saksa)

Koko talo/asunto Charmant is centrally located, close to uni (Duisburg, Saksa)

Charmant is centrally located, close to uni

Viehättävä asuin sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä uni Huoneisto sijaitsee rauhallisella mutta erittäin keskeisellä alueella lähellä päärautatieasemaa Duisburg. Julkinen liikenne on kävelyetäisyydellä. Messukeskuksesta Essenin ja Düsseldorfin ovat noin 30 minuutin ajomatkan päässä. Duisburgin päärautatieasema on noin 20 minuutin kävelymatkan päässä. Metroasema pääsee noin 800 metriä. Sisäsatama Duisburg, josta löydät eri Cafés-, baari ja ravintola kulttuuriin, kuten KMM museo olisi helposti saavutettavissa ja jalka tai polkupyörällä huoneistossa.Piiri on hyvin hiljainen. Naapurustossa on ystävällinen ja huomioon ottava. Erittäin tunteeton ja harmoninen alue.30 neliön huoneisto on suunniteltu paljon huomiota yksityiskohtiin olemme suunnattu sisäpihalle. Olen varmistanut, jotta se olisi sopiva, jotta jokainen elävä sydän tuntuu tervetulleita. Kävijä puuttuu täällä turhaan. D. h. Kylpy ja käsipyyhkeet sekä saippua, shampoo / suihkugeeli, hiustenkuivaaja sis.Lisäksi, pesukone, kuivaaja, silitysrauta ja lauta.Kun keittiö, vieras löytää täydellinen ruoanvalmistusvälineissä asettaa, paistinpannuja, ruokailuvälineet,ja monet pienet asiat ennen, jotka ovat välttämättömiä ruoanlaittoon. Keittiöiden Keittiössä on pesuallas, sähköliesi ja jääkaappi. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin puutu.Joten asunto on täysin varustettu 2 henkilöä.Tervetullut lahja ja pieni 'Bonjour' tarjoamme vieraamme ensimmäisenä aamuna makea Frühstückchen. Hänen ei tarvitse käyttää samaa saapuessa kaikenlaisia ​​asioita. The Morning kuuluu: kahvia, teetä, paahtoleipää, voita, hilloa, hedelmiä. Hyvää ruokahalua!Tässä on lyhyt katsaus:On 1,40-metrinen sänky, toiminnallinen työalue kirjoituspöytä ja - tuoli, mukavat istuimet vieraille, suloinen keittiö ruokailutila, kylpyhuone, pieni mutta mukava vaatekaappi ja varasto. Special kikka A schnuckeliger parveke takapihalle, joka on ihanteellinen sunnuntaina aamiaista tai ilta lasin viiniä.Taulu-tv on nyt itsestäänselvyys!Huippunopea langaton yhteys on asiakkaiden käytettävissä asunnossa ja on saatavilla hinta mukaan lukien.Lisäksi vieras saa jäädä meidän pieni mutta kauniin puutarhan mieleisekseen, jossa hän on myös hyvä Internet vastaanoton.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Silitysvälineet
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Charmant is centrally located, close to uni

  • Onko majoituspaikassa Charmant is centrally located, close to uni uima-allas?

    Ei, Charmant is centrally located, close to uni ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Charmant is centrally located, close to uni?

    Kyllä, Charmant is centrally located, close to uni noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Charmant is centrally located, close to uni pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Charmant is centrally located, close to uni tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Charmant is centrally located, close to uni?

    Lähellä majoituspaikkaa Charmant is centrally located, close to uni sijaitsevat nähtävyydet ovat Düsseldorfin päärautatieasema, Düsseldorfin lentokenttä, Düsseldorf Altstadt, Messe Düsseldorf, Messe Essen, Düsseldorf Stadtmitte, Königsallee, Düsseldorfin joulumarkkinat.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Charmant is centrally located, close to uni on?

    Majoituspaikan Charmant is centrally located, close to uni peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.