Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow (Stechlin, Saksa)

Koko talo/asunto Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow (Stechlin, Saksa)

Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow

Bungalow 2 hengelle luonnonpuistossa Stechlin Neuglobsowissa Kauniisti rakennettu lomamökki sijaitsee vain 400 metrin päässä Stechlinseen. Bungalowissa on noin 40m ² ja niissä on katettu terassi, jossa on ulkoterassi. Bungalowissa on kylpyhuone suihkulla / WC, makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta, takkahuone ja vierekkäinen avokeittiö. Olohuoneessa on erotettu makuutila, jossa on parivuode.Bungalow sopii kahdelle hengelle, ja siihen voi majoittua korkeintaan 2 aikuista ja kahta lasta.Perushinta on 2 hengelle. Lapset ovat voimassa 13 vuoteen asti Lapsen elämä vuosi.Jos olet ikääntynyt, voit maksaa 5,00 € asti 17. Vuosi elämästä per yö pyydettäessä.Jos varaus on alle 4 henkilöä, suhteutetut huoneet ovat suljettuina. Vuodevaatteet ovat mahdollisia maksua vastaan ​​u. Henkilö 9,00 €.Pitch auto suoraan kohteen 5,00 € per päivä.Kaikki varaukset maksetaan käteisellä saavuttaessa.Lomamökissä on myös ulkokäyttö pihalla, jossa on leikkipaikka (esim. Pöytätennis) ja grillikulmat.Loma järven rannalla loma-asunnossa tai huoneisto Neuglobsow on kristallinkirkas Stechlinsee Ruppin Lakeland alussa Mecklenburg Lake DistrictTervetuloa Stechlin -matkailuyritykseen Neuglobsow am StechlinseeTäällä voit viettää lomasi Mecklenburgin järvialueella kristallinkirkas Stechlinsee. Vuokraamme kauniita loma-asuntoja ja huoneistoja lähellä kristallinkirkas Stechlinsee ja Dagowsee. Omassa loma-lomakeskuksessa 'Ferienpark Theodor Fontane' on loma-asuntoja ja huoneistoja eri kokoja ja ominaisuuksia. Täällä voit vuokrata muun muassa asuntoja 30² 2 hengelle, bungalow 40m² 2 aikuiselle + 1 lapsi, lomamökit 45m² 2 aikuiselle + 2 lasta ja mökki pohjakerros 90m² 4 aikuiselle ja 2 lapselle. Loma-asunnot sijaitsevat vihreällä, tilavalla paikalla lähellä järveä. Lisäkuvaukset löytyvät valikon kohteista loma-asunnoista ja huoneistoista.Stechlin-Touristik-yhtiö toimii myös Neuglobsowissa Stechlinsen pyörävuokrauksessa. Jos haluat tutustua luonnonpuistossa Stechlinin kauniiseen ympäristöön Rheinsbergistä Neuglobsow-Fürstenberg / Havel-moottoritiellä pyöräillä, voit vuokrata hyvän pyörän mukanamme. Meillä ei ole vain normaalia pyöräilyä, mutta haluamme myös vuokrata tandems, MTB, pyörävuokraukset, koiran perävaunut ja lastenistuimet pienimmille. Jos pyöräsi hajoaa, polkupyörän korjauspalvelu auttaa sinua viikonloppuna. Neuglobsowin keskustassa parkkipaikalla 2 on polkupyörän vuokraus ja palvelu pyörien ja lisävarusteiden kanssa suurille ja pienille.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow

  • Onko majoituspaikassa Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow uima-allas?

    Ei, Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow?

    Ei, Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow?

    Lähellä majoituspaikkaa Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow sijaitsevat nähtävyydet ovat Neubrandenburg Strandbad Broda, Großer Stechlinsee, Glasmacherhaus Neuglobsow, Mahn- und Gedenkstätte Ravensbrück, Rheinsberg Castle, Weißer See, Wutzsee, Klosterblick.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow on?

    Majoituspaikan Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.