Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest (Olsberg, Saksa)

Koko talo/asunto Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest (Olsberg, Saksa)

Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest

Valoisa huoneisto 6 hengelle alakerrassa, terassilla puutarhassa aivan metsän vieressä Elpe Apartments Hochsauerland sijaitsee Sauerlandin sydämessä, vain muutaman askeleen päässä Winterbergistä ja Willingenistä.Unetko kanssa? Talomme sijaitsee pienen autenttisen kylän laidalla, jota ympäröivät loputtomat metsät.Omassa vuoristoksemme virtaa suuressa puutarhassamme: kylän nurkassa, jossa on useita vesiputouksia.Jokaisesta huoneistosta on näkymä puutarhaan ja kuulet veden ryntävän ja lintujen laulavan.Tuskin pääset lähemmäksi luontoa!Puutarhamme on aivan metsän vieressä, josta alkaa useita retkeilyreittejä, ja kuka tietää, löydät hirvieläimen ..Mutta tästä rauhasta huolimatta kaikki Sauerlandin nähtävyydet ovat lähellä!Winterberg sen viihtyisällä keskustalla, suurella hiihtoalueella, kiipeilymetsässä, kelkkarata jne. On vain 15 minuutin ajomatkan päässä.Nähtävyydet, kuten Fort Fun, Ramsbeck-kaivos ja Bruchhauser Steine, ovat myös lähellä. Kylän ympäri on useita vaellus-, pyöräily-, auto- ja maastopyöräreittejä.Elpessä ja sen ympäristössä on paljon tekemistä ympäri vuoden. Talvella alueella tiedetään olevan taattua lunta, kevät on paratiisi retkeilijöille ja pyöräilijöille, kesä tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia rentoutua ja syksy tunnetaan metsien rikkaista väreistään.Huoneistokompleksissa on 7 tilavaa, valoisaa ja modernia huoneistoa 4 tai 6 hengelle. Tämä huoneisto on pohjakerroksessa, ja siinä on täysin varustettu keittiö, moderni ylellinen kylpyhuone suihkulla, tilava valoisa olohuone terassilla suoraan puutarhaan ja kaksi makuuhuonetta. Ilmainen WiFi ja taulutelevisio täydentävät asuntoa todellisesta elävästä nautinnosta. Tässä huoneistossa on mukava parivuode (taitettava sänky) olohuoneessa ja kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi erillistä vuodetta (1 kerrossänky). Kaikki huoneistot menevät kunnalliseen puutarhaan, joka rajoittuu laajojen metsien puolelle, josta virtaa pieni vuoristovirta. Puutarhassa on leikkivälineitä ja grillausmahdollisuus. Kun poistut puutarhasta, alkaa joitain merkittyjä retkiä. a. vaellus Sauerlandin suurimpaan vesiputoukseen Plästerleggelle.Monimutkaisessa hotellissa on ilmaisia pysäköintipaikkoja, ja maastopyörät tai hiihtovälineet voidaan pysäköidä kellariin.Koko kompleksi on remontoitu kokonaan hiljattain.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest

  • Onko majoituspaikassa Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest uima-allas?

    Ei, Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest?

    Kyllä, Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest?

    Lähellä majoituspaikkaa Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest sijaitsevat nähtävyydet ovat WIM - Warsteiner Internationale Montgolfiade, Panorama-Park, Wewelsburg, Ginsburg, Skiliftkarussell Winterberg, St Georg Sprungschanze, Skigebiet Kappe, Snow World Züschen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest on?

    Majoituspaikan Bright Apartment For 6 People On The Ground Floor With Terrace In The Garden Next To The Forest peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.