Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking (San Francisco, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking (San Francisco, Amerikan Yhdysvallat)

Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking

Kaunis remontoitu asunto lähellä Golden Gate Park - nopea Wi-Fi - pysäköinti Tämä kauniisti remontoitu, tilava asunto sijaitsee rauhallisella alueella yhden korttelin päässä pohjoiseen Golden Gate -puistosta, joten vapaa-ajan aktiviteettejasi on helppo käyttää. Siinä on täysin varustettu, uusi, tilava kokin keittiö, jossa on graniitti työtasot.Siellä on mukava olohuone, jossa on puuhella ja 32 'taulutelevisio. Tilavassa olohuoneessa on myös kirjoituspöytä, DSL-tietokone ja tulostin. (Myös Wi-Fi on saatavana.) Olohuoneesta avautuu tilava ruokasali, johon mahtuu kuusi. (On olemassa taitettavia tuoleja, mikäli tapahtuu spontaani illallinen.)Siellä on 2. 5 uutta marmorista kylpyhuonetta. Tämä huoneisto on runsas 1550 neliömetriä [172 neliömetriä]Molemmissa makuuhuoneissa on oma marmorinen kylpyhuone, uudet queen-size-vuoteet, tilavat kaapit ja paljon säilytystilaa. Yhdessä makuuhuoneessa on ranskalaiset ovet, joissa on parveke näköalalla kauniiseen puutarhaan. Tämä on ihanteellinen valinta perheille. Pieniä varten on kaksi kahden hengen kokoista ilma-vuodetta ja porta-sänky [pestävä kansi], samoin kuin queen-size-vuodesohva olohuoneessa. Se on myös täydellinen kahdelle pariskunnalle - sinun ei tarvitse jakaa kylpyhuonetta. Asunto sopii erinomaisesti myös yritysten lyhytaikaiseen oleskeluun ja johdon siirtämiseen. Se on myös upea vieraileville tutkijoille, jotka menevät UCSF: ään tai USF: ään, ja joilla on helppo pääsy julkiseen liikenteeseen. (5 korttelin päässä Google-kuljetuspalvelusta.) Koko puulattiat ja säteilylämmitys (lattialla) tekevät lämpötilasta aina mukavan.Loma- tai liikematkailija löytää tämän kiinteistön ihanteelliselta. Golden Gate Park on yhden korttelin päässä uuden arvostetun Kalifornian tiedeakatemian ja DeYoung-museon kanssa. Sieltä pääsee helposti pohjoiseen Golden Gate -siltaan ja etelään moottoritielle 280. Lähistöllä on kaksi julkista golfkenttää.Tämä asunto kunnostettiin rakkaudella ja tyylikkäästi. Haluamme, että vieraamme voivat nauttia kaikesta ajatuksesta ja hoidosta, jonka me siihen panemme. Olemme lähellä jakaa rakkautemme ja tietämyksemme kaupungista.Avainsanat: Tilava, hyvin varusteltu, kauniisti remontoitu asunto rauhallisella osalla kaupunkia, yhden korttelin päässä Golden Gate -puistosta, aivan lähellä UCSF: ää - hyvä vieraileville tutkijoille.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking

  • Onko majoituspaikassa Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking uima-allas?

    Ei, Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking?

    Kyllä, Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking?

    Lähellä majoituspaikkaa Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking sijaitsevat nähtävyydet ovat International Airport San Francisco, Union Square, Fisherman's Wharf, Moscone Center, Golden Gate, North Beach, Alcatraz, Financial District.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking on?

    Majoituspaikan Beautiful renovated flat near Golden Gate Park - high speed Wi-Fi - parking peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.