Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach (Almirida, Kreikka)

Koko talo/asunto Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach (Almirida, Kreikka)

Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach

Rantahuvila Almiridassa kaikkien mukavuuksien ja hiekkarannan vieressä Almiridan rantalomamökki Giannis on kaunis 3 makuuhuoneen omakotitalo, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Almiridan turistikeskuksen keskustassa, hiekkarannan vieressä ja kaikki mukavuudet, joita tarvitaan rentouttavalle lomalle. Täydellinen yhdistelmä sekä mukavuutta että rauhaa tekevät lomastasi unohtumattoman.Erilaisia tavernoita on vastapäätä huoneistoja ja 5 minuutin kävelymatkan päässä, supermarket, pankkiautomaatti ja taksi-asema. Sen koko on 120 m² ja siihen mahtuu helposti 6 henkilöä.Huvilassa on 3 kerroksinen asettelu. Sisään tullessa keskikerroksessa vasemmalla on täysin varustettu avokeittiö, ruokailutila olohuoneen vieressä. Olohuoneessa on satelliitti-TV DVD-soittimella. Ranskalaiset ovet johtavat parvekkeelle, jossa on patiohuonekalut ja kauniit näkymät rannalle ja merelle. Lisäksi samalla tasolla on suihku / WC. Sisäiset portaat johtavat yläkertaan, missä on 2 makuuhuonetta, molemmissa ilmastoitu, toisessa parivuode, uloskäynti parvekkeelle ja televisio ja toisessa kaksi erillistä vuodetta, joissa on tilava kylpy / wc, missä pesukone on. Näkymä kahden hengen huoneen parvekkeelta on upea, näkymä merelle, kun taas patiohuonekalut tarjoavat täydelliset puitteet rentoutumiseen. Kolmas makuuhuone on alimmassa kerroksessa, jossa on kaksi erillistä vuodetta (ei ilmastointia, koska se on melko viileä alue, faneja tarjotaan). Talon ulkopuolella on pieni puutarha ja BBQ yhteiskäyttöön. Siellä on Wi-Fi.Lisätietoja ulkona:Pieni leikkipaikka on aivan jokaisen asunnon vieressä, ihanteellinen pienten lasten perheille ja pysäköintialue niille, joilla on auto.Almiridassa on kaksi hiekkarantaa, jotka on täysin varustettu sateenvarjoilla, aurinkotuovilla ja hengenpelastajalla, ja siellä on myös kolmas ranta kivillä juuri ennen kylää. Almiridan rannat palkitaan vuosittain sinisellä lipulla, joka osoittaa, että meri on puhdasta ja että ranta tarjoaa tarvittavat turvaominaisuudet ja asiakaspalvelun.Almirida-kylä on vain 35 km: n päässä Hanian lentokentältä ja 15 km: n päässä Souda Bayn satamasta. Hanian kansainvälisellä lentokentällä on paljon tilaus- ja reittilentoja etenkin kesäkaudella huhtikuusta lokakuuhun. Souda-satamassa on päivittäin lauttayhteys Ateenasta (Pireuksen satama) Anek-linjoihin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach

  • Onko majoituspaikassa Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach uima-allas?

    Ei, Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach?

    Ei, Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Nea Chora - The beach of Chania, Chania Old Town, Agii Apostoli, Chania International Airport, Chanian satama, Kreetan viinifestivaali, Old Town of Rethymno, Almyrida.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach on?

    Majoituspaikan Beach villa in Almirida next to all amenities and the sandy beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.