Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre (Hyères, Ranska)

Koko talo/asunto Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre (Hyères, Ranska)

Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre

BEACH on jalka! 50 metriä. Erittäin kaunis huvila. Pool & palmuja. Almanarre Ihanteellisella paikalla, joka sijaitsee 50 metrin päässä Port Hélènen rannalta ja 5 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Almanarren rannalta, tämän huvilan sijainti tarjoaa hyvät edellytykset nauttia rentouttavasta lomasta ja urheilusta Hyèresissä ja sen ympäristössä. Giensin niemimaalla on 5 minuutin ajomatka, Hyèresin tärkein satama (lähtö Port-Crosin saarelle) ja Porquerollesin saari Tour Fonduen saarelta ovat vain 10 minuuttia. Lopuksi Hyèresin historiallisen ja jalankulkijan keskuksen viehätys kestää noin 15 minuuttia.Tämä kaunis 180 m²: n remontoitu huvila, joka on remontoitu vuonna 2016, tarjoaa modernia ja mukavaa palvelua sekä uima-altaan ympärillä että molemmilla tasoilla.Pohjakerroksessa on kaunis olohuone, jossa on olohuone / ruokailutila ja täysin varustettu keittiö.Käytössänne 4 makuuhuonetta:- Alakerta, kahden hengen huone, terassi, sänky 140 200- Yläkerrassa, kahden hengen huone parvekkeella, josta on näköala merelle Giensin niemimaalla, sängyssä 160 200- Yläkerrassa, kahden hengen huone, merinäköalalla, sängyssä 140/200- Lattialla, kahden hengen huone parvekkeella puutarhassa, sänky 160: sta 200: sta. Toimistoon.Kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa kylpyamme ja suihku ovat saatavilla talon jokaisella tasolla.Ulkopuolella on useita terasseja, 2 ruokailualueita, 2 rentoutumisaluetta patjoilla ja tyynyillä, uima-allas 12 m2, 2 lepotuoleja, 2 patjaa, 2 lepotuolia, ulkovalaistus ...Käytettävissä puutarhassa: Uima-allas, Pöytätennis, keinut, lastenhuolto, melatSaatavilla: 2 televisiota, ilmainen Wi-Fi-yhteys, DVD-soitin, pesukone (pesu ja kuivaus), Nespresso-kahvinkeitin, BROIL KING kaasun BBQ, riippumatossa, kansituolit, puutarhakalusteet, lasten ...Valinnainen: vuodevaatteet ja pyyhkeet (lakanat, pussilakanat 4 parivuoteelle sekä kylpypyyhkeet (8), kylpy matot (2) ja teepyyhkeet): 120 euroa.Palauteta talletus (tarkista ei ole pankkikortilla): 3000 euroa.Talvilomaasi varten: chalet huoneisto Varsin (Eteläiset Alpit) lomakeskuksessa: ilmoitus Abritel numero 1590613. Lähellä rinteitä, 4 makuuhuonetta, terassi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre

  • Onko majoituspaikassa Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre uima-allas?

    Kyllä, Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre?

    Ei, Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre?

    Lähellä majoituspaikkaa Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre sijaitsevat nähtävyydet ovat Port de Porquerolles, Ile de Porquerolles, Place des Lices, Vieux Port, Eglise de Saint Tropez, Cap Canaille, Port d'Hyères, Port La Tour Fondue.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre on?

    Majoituspaikan Beach On Foot! At 50 Meters. Very Beautiful Villa. Pool & Palm Trees. Almanarre peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.