Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) (La Londe, Ranska)

Koko talo/asunto Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) (La Londe, Ranska)

Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1)

APARTMENT T2 *** 4 hlöä. 10 metrin päässä rannasta, jossa on merinäköala ja lämmitetty uima-allas (6) Luokitellut 3 tähteä LA LONDE LES MAURESin suljetussa asuinalueella (HYERES & SAINT-TROPEZin välissä), VILLA ENSOLEILLADE tarjoaa huoneistoja 'FEET IN WATER', jotka ovat 10 metrin päässä BEACHista.Huoneistoon mahtuu 4 henkeä ja se paljastaa FULL SOUTH, jossa on upea näkymä SEA-alueelle, PORQUEROLLES & PORT-CROSin saarten edessä. Siihen kuuluu suuri terassi, olohuone, makuuhuone, suihkukaappi, varustettu keittiö ja tv.Se tarjoaa vapaan pääsyn asuinpaikan LÄMMITYSLAITTEESEEN (huhtikuusta lokakuun loppuun) ja TENNISiin 250 metrin päässä.WIFI-yhteys, pysäköinti ja autotalli ovat ilmaisia, ja meillä on oma verkkosivusto.Pieni ostoskeskus 500 metrin päässä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia ilman autoa (huhtikuusta syyskuun loppuun).Meri, säilynyt ympäristö, monien urheilulajien harjoittaminen takaa sinulle unohtumattoman loman.SEA on puutarha:Koska se sijaitsee hiekalla, tämä kaunis provencelainen huvila näyttää suoraan merelle ja terassiltasi tai puutarhastasi. Voit nauttia poikkeuksellisesta näkymästä Argentièren rannalle ja Porquerollesin saarille, Port- Cros ja Levant. Hiekkarannat uncrowded, kirkas vesi herkullisesti tuntematon väkijoukolle, hiljainen ja rauhallinen muutaman askeleen päässä meren iloista ... rauhallisella asuinalueella suljettu. Unelmapaikka säilytetyssä luonnossa.Rannikkopolku, joka kulkee asuinpaikan edessä, vie sinut itään useita tunteja kävellä meren rannalla ilman rakennusta, peräkkäisissä rannoissa ja pienillä teillä, kunnes FORT DE BREGANCON (asuinpaikka) presidentin kesällä), asetus ja vedenalainen eläimistö erityisen rikkaita ... Voit tehdä unohtumattomia kävelyretkiä!Lisäksi lapsesi ja sinulla on vapaa pääsy kaikkiin ARGENTIERE CLUBin etuihin, jotka ovat 250 metrin päässä Villa-hotellista. Voit nauttia kaikista Clubin urheilu- ja vapaa-ajan palveluista maksutta. Lämmitetty uima-allas, jossa on kahluuallas, tenniskenttä, keilailu, lumikengät ja muut pelit, ovat käytettävissäsi.Vesiurheiluun liittyen VILLA L'ENSOLEILLADE tarjoaa myös ulkoilua yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Sukelluskurssit, retket, risteilyt saarilla tai meri-melonta ... olitpa pari tai perhe, kaikki on suunniteltu hyvinvointisi. Illalla musiikkifestivaaleja, yömarkkinoita, pieniä ravintoloita ja suuria rantapöytiä herättää yön.Olitpa sukelluksen, vaelluksen, jazzin tai idlenessin fani ... olette kaikkien toimintojen ytimessä ... Olkoon tyhjyys teidän kanssanne!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1)

  • Onko majoituspaikassa Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) uima-allas?

    Kyllä, Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1)?

    Kyllä, Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1)?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) sijaitsevat nähtävyydet ovat Port de Porquerolles, Ile de Porquerolles, Place des Lices, Vieux Port, Eglise de Saint Tropez, Port d'Hyères, Port La Tour Fondue, Plages du Mourillon.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) on?

    Majoituspaikan Apartment T3 6 Pers. 10M From The Beach With Sea View & Heated Pool (1) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.