Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartment On The Peenewiesen - Apartment (Liepen, Saksa)

Koko talo/asunto Apartment On The Peenewiesen - Apartment (Liepen, Saksa)

Apartment On The Peenewiesen - Apartment

Huoneisto Peenewiesen - Huoneistossa Huoneisto sijaitsee Lüssow, alueella Gützkow lähellä Peene. Rakennuksessa on alussa 19. Century., Entinen kyläkoulu, rauhallinen erillinen asunto sijaitsee tänään (60 neliötä). Se sopii kaksi ihmistä - on asennettu. Valoisat tilavat huoneet, moderni ja viihtyisästi kalustettu, ovat avoinna ympäri vuoden. Olohuoneessa kutsuu suuri sohva tuntuu hyv��ltä. Tilavassa makuuhuoneessa on parivuode ja voidaan helposti peitettynä. Keittiö on näkymä puutarhaan on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku. Huoneistossa on rauhallinen paikka puutarhassa, jossa on istuimet ja kaksi lepotuolia. Täällä voit yhdistää päivittäiset aktiviteetit rentouttavaan vetäytymiseen, anna mielesi vaeltaa ja kuunnella iloisia lintukonsertteja. Vuokranantajat ovat hyvin perehtyneitä, tuntevat alueen ja antavat sinulle sivuston vinkkejä ja ehdotuksia.loma:Varhaisessa 19-luvun rakennuksessa. Century., Entinen kyläkoulu, on tänään hiljainen erillinen asunto. Se on kokonaan uusittu vuonna 2013 ja ensimmäistä kertaa vieraana asunto - on varustettu - sopii kaksi ihmistä. Valoisat tilavat huoneet, moderni ja viihtyisästi kalustettu, ovat avoinna ympäri vuoden. Maksimaalisen mukavuutta kaikille vieraille, tämä asunto on johdonmukaisesti vuokrattu savuton huoneisto. Samasta syystä emme voi sallia lemmikkieläimiä. Olohuoneessa suuri sohva kutsuu tuntuu hyvä, tilava makuuhuone on parivuode (180x200, erilliset patjat) ja voidaan helposti peitettynä. Keittiö on näkymä puutarhaan on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Se on keittokomero, jossa pesuallas / liesi, jääkaappi ja pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni. Vuonna kylpyhuone on amme, suihku-toiminto. Huoneistossa on rauhallinen paikka puutarhassa puutarhakalusteet ja kaksi aurinkotuoleja. Haluttaessa itse tuonut mukanaan lapset matkustavat sänky voidaan sijoittaa makuuhuoneessa.   Internet WLAN on käytettävissä maksutta.Saapuminen on mahdollista klo 16.00-19.00 ja lähtöä klo 8.00-11.00.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment On The Peenewiesen - Apartment

  • Onko majoituspaikassa Apartment On The Peenewiesen - Apartment uima-allas?

    Ei, Apartment On The Peenewiesen - Apartment ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment On The Peenewiesen - Apartment?

    Ei, Apartment On The Peenewiesen - Apartment ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartment On The Peenewiesen - Apartment pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartment On The Peenewiesen - Apartment tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment On The Peenewiesen - Apartment?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment On The Peenewiesen - Apartment sijaitsevat nähtävyydet ovat Neubrandenburg Strandbad Broda, Adventsmarkt auf Burg Klempenow, Koserow, Ivenacker Eichen, Plaża Świnoujście, Park Zdrojowy, Klosterruine Eldena, Zur Fähre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment On The Peenewiesen - Apartment on?

    Majoituspaikan Apartment On The Peenewiesen - Apartment peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.