Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Apartment In Villa Facing The Sea I Pini (Castiglioncello, Italia)

Koko talo/asunto Apartment In Villa Facing The Sea I Pini (Castiglioncello, Italia)

Apartment In Villa Facing The Sea I Pini

Huoneisto huvila merelle päin 'I Pini' Huoneisto sijaitsee 1800-luvun lopun huvilan ensimmäisessä kerroksessa. Villa, joka upotetaan suurelle puistoon, joka saavuttaa rannan, on jaettu 8 huoneistoon.Kondominium-pysäköintialueella on kaksi pysäköintipaikkaaAsiakkaiden käytettävissä on suuri terassi merinäköalalla.Huvila sijaitsee kaupungin keskustassa, 300 metrin päässä asemalta. Ravintolat, baarit, jäätelöbaarit, kaupat ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Kolumbon rannan portista pääset vapaaseen rantaan ja 200 metrin päässä sijaitsevaan Etruria-kylpylään, ja siellä on 3 kivikylpyä ja Salvadorin kylpylä.Huoneisto on tarkoitettu yksinomaan käytettäväksi, kun taas puutarha on asiakkaiden käytettävissä koko huvilassa.Kaksi makuuhuonetta, yksi parivuode ja toisessa 2 erillistä vuodetta, sekä vaatekaappi että yöpöydät. Pyynnöstä camping-tyyppinen vauvansänky ja syöttötuoli.Olohuoneesta, jossa on pieni terassi, on upea näköala puutarhaan ja merelle. Olohuoneessa on keittiö, jossa on pesukone, astianpesukone, uuni, jääkaappi, induktioliesi. Tarjolla on levyt, lasit, kattilat ja ruokailuvälineet. Myös leivänpaahdin, vedenkeitin ja pyynnöstä espresso tai amerikkalainen kahvinkeitin. Castiglioncellon rannikolla Punta Righinin jalankulkijakatu, niin sanottu 'LUNGOMARE', saavuttaa matkailualueen MARINA CALA DE 'MEDICI. Villan puutarhan portti avautuu tälle 'WALKING': lle, josta pääset Marradin mäntymetsään, joka on jalankulkualue, jossa lapset voivat pitää hauskaa minigolfilla ja ratsastaa, kun heidän vanhempansa katsovat, että he istuvat mukavasti baaripöydissä tai katsovat ikkunat. Toisessa suunnassa pääset turisti-porttiin 'Cala de Medici'. Sataman pienellä aukiolla on baareja, ravintoloita ja kauppoja, ja kesäisin järjestetään erilaisia tapahtumia. Rannikko on lähinnä kivinen ja hiekkarantoja ja hiekka- tai kalliorinteitä.Castiglioncello on kaupunki, josta on näkymät merelle, pienet ja miellyttävät lahdet luonnehtivat rannikkoa. Hiljainen kaupunki, sopii perheille, se sijaitsee erittäin hyvällä paikalla retkille Toscanan tärkeimmissä kaupungeissa. Sisämaahan on täynnä pieniä muinaisia kyliä, jotka ovat kukkuloilla, kiehtovissa maissa taiteen ja historian suhteen. Kesäisin naapurimaissa järjestetyt festivaalit tarjoavat mahdollisuuden vierailla luontaisissa paikoissa ja maistella Toscanan keittiön tyypillisiä ruokia.Rosignano Solvay aloittaa pyöräreitin, joka saavuttaa valkoiset rannat, ylittää Cecina Mare-mäntymetsän ja vie sinut Bibbonan linnaan.Bussipysäkki on 100 metrin päässä portista, josta on yhteydet Livornoon ja Cecinaan. Asema 300 metrin päässä yhteyksistä Livornoon (20 min) Pisa (30 min.), Firenze (1 tunti 30 min), Grosseto (1 h. 20 min).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment In Villa Facing The Sea I Pini

  • Onko majoituspaikassa Apartment In Villa Facing The Sea I Pini uima-allas?

    Ei, Apartment In Villa Facing The Sea I Pini ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment In Villa Facing The Sea I Pini?

    Kyllä, Apartment In Villa Facing The Sea I Pini noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Apartment In Villa Facing The Sea I Pini pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Apartment In Villa Facing The Sea I Pini tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment In Villa Facing The Sea I Pini?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment In Villa Facing The Sea I Pini on?

    Majoituspaikan Apartment In Villa Facing The Sea I Pini peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.