Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal (Liepen, Saksa)

Koko talo/asunto Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal (Liepen, Saksa)

Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal

Huoneisto 3-huoneen - Hotelli & Ravintola Am Peenetal Huoneisto 3-huone:Varustettu: kaksi makuuhuonetta, joissa parisänky, olohuone, ruokapöytä, TV ja mukava vuodesohva vielä 2 hengelle, moderni keittiö, jossa jääkaappi, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin ja kahvinkeitin, kylpyhuone suihkulla / kylpyammeella ja wcGutshof Liepenissä, suoraan luonnollisen Peenetalin vieressä, on hotelli ja ravintola. Kauniissa puistossa ja puutarhassa sijaitseva hotelli tarjoaa ihanteellisen l��htökohdan Peene-laakson luonnon kauneuden löytämiseen itse pyörällä, kanootilla tai jalka. Päiväretkille Usedomin ja Rügenin saarille neuvomme mielellämme.   Gutshof Liepen käsittää kolme hotellirakennusta. Modernit, maalaistyylisesti sisustetut huoneemme kutsuvat sinut rentoutumaan perheystävällisessä ilmapiirissä. Yhteensä 72 sänkyä - joista 21 vuodepaikkaa ravintolarakennuksessa, 20 vuodetta salirakennuksessa ja 31 vuodetta kartanossa - odottavat väsyneitä vieraita.   Ravintolamme tarjoaa monipuolisen valikoiman tuoreita, paikallisia tuotteita ja vuodenaikojen herkkuja. Nuoret kokit nauttivat juhlimaan erikoisuuksia, kuten lampaanpralineja tai paahdettua maissi-kananrintaa. He tietävät tarkalleen, millä pelloilla, laitumilla ja metsästysalueilla tuotteet ovat peräisin, joita he toisinaan valmistavat ja palvelevat täysin eri tavalla kuin tavallisesti. Todella motto: Alueellinen erilainen.   Anna sielusi roikkua 1800 m²: n SPA-alueella. Rentoudu luonnollisessa BAD-tilassa. Seikkailu-allas, ääni-allas, suolavesi-ulkouima-allas kutsuvat sinut. Kolme sisä- ja kaksi ulkosaunaa tarjoavat erinomaisen vartalo-tunnelman. Vierailu johonkin hierontahuoneeseemme, hammamiin tai Dream Water Loungeen parantaa hyvinvointiasi.  Uusimman sukupolven kuntolaitteet, jotka ovat ihanteellisia aloittelijoille ja kokeneille urheilijoille, odottavat sinua. Laitteemme on erityisesti suunniteltu sydämen kuntoon ja takaavat yhteisen lempeän harjoituksen kaiken ikäisille ihmisille.  Saapuminen on mahdollista klo 15.00-18.00 ja lähtö klo 08.00-11.00.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal

  • Onko majoituspaikassa Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal uima-allas?

    Ei, Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal?

    Ei, Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal sijaitsevat nähtävyydet ovat Neubrandenburg Strandbad Broda, Adventsmarkt auf Burg Klempenow, Ivenacker Eichen, Koserow, Klosterruine Eldena, Greifswalder Bachwoche, Zur Fähre, Taj Mahal.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal on?

    Majoituspaikan Apartment 3-Room - Hotel & Restaurant Am Peenetal peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.