Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate (Hailsham, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate (Hailsham, Iso-Britannia)

A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate

Tilava rauhallinen yksikerroksinen talo yksityisessä maaseudun Wealden-tilassa Nukkuu jopa 12 ihmistä 5 makuuhuoneessa,ja siinä on oma yksityinen sauna. Mounts View oli alun perin navettamme, mutta nyt laajennettu, täysin modernisoitu ja mukava yksikerroksinen talo. Saunasta ja terassilta on näkymät omaan, turvallisesti aidattuun yksityiseen puutarhaan ja maaseudun ulkopuolelle. Suuri olohuone, ruokailutila, keittiö sekä kylpyhuone ja kaksi suihkutilaa täydentävät erittäin mukavaa majoitusta.Koko matolla on varustettu mattoja, ja majoitus sisältää:Yksi kahden hengen huone, jossa parivuode.Yksi kahden hengen huone, jossa on 5–6 ”(1,37 m) parivuode.Yksi kolmen hengen huone, jossa on yksi 3 ”(91 cm) sänky ja 2 tason kerrossänkyKahden hengen huone, jossa kaksi kaksi (91 cm) vuodetta.Lisävuode kahden hengen huoneessa, jossa kaksi kolmea (91 cm) vuodetta.Lisäksi on kaksi mukavaa yhden hengen Z-vuodetta, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen.Kolme kylpyhuonetta. Siellä on houkutteleva kylpyhuone, jossa on kylpyamme, pesuallas, parranajokone, WC ja käsisuihkuhana ja pieni lämminilmakaappi. Lisäksi kylpyhuoneessa on suihkukaappi, pieni pesuallas ja wc, ja vielä yksi, joka on ”märkä huone”, josta on helppo päästä käsiksi suihkussa, altaassa ja WC: ssä.Viihtyisässä TV-olohuoneessa, josta on kaunis näköala kolmelta sivulta, on moderni puulämmitteinen tiili-savupiippu, jonka toisessa päässä on sisäänrakennettu ruokasalkovi jopa 12 hengelle, tarjoiluluukun kautta keittiö.Modernissa, täysin varustetussa keittiössä on sähköhella, astianpesukone, automaattinen pesukone, kuivausrumpu, jääkaappi / pakastin, mikroaaltouuni, kahvin mäntä jne.Keittiön aamiaisen alkovissa on pöytä ja istuimet 6 hengelle. Oleskelutilan sisäänkäynnin alueella on lisäpöytä ja 6 tuolia.Pihalla on iso terassi, josta on kauniit näkymät. Sillä on setripuusta ympäröivän tynnyrisaunan mahtuu 6 henkeä ja sitä voidaan käyttää kuivassa lämmössä tai veden kanssa hiilen yli höyrylämpöä varten. Terassilla on tavallinen BBQ ja tulisija. Puutarha on kunnolla aidattu ympäri ja se on lasten ja koirien kestävä.Mounts View on hyvin lähellä tenniskenttää, lasten leikkipaikkaa ja uima-allasta, myös aidattuja puutarhoja, joissa kanamme asuvat.Lemmikkieläinystävällinen - koirat sallittuja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate

  • Onko majoituspaikassa A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate uima-allas?

    Kyllä, A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate?

    Kyllä, A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate?

    Lähellä majoituspaikkaa A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate sijaitsevat nähtävyydet ovat Gatwickin lentokenttä, Brighton Pier, Brighton Station, Brighton Beach, Herstmonceux Castle, Brighton & Hove Children’s Festival, Brighton Seafront, Beachy Head.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate on?

    Majoituspaikan A Spacious Peaceful Single-storey House Within A Private Rural Wealden Estate peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.