Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston (Boston, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston (Boston, Amerikan Yhdysvallat)

A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston

Harvinaista löytää! Kaunis, upouusi 3 BR / 3BA Duplex, North End Boston 6-7 vierasta Harvinaista löytää! Upouusi kolmen makuuhuoneen, kolmen kylpy duplex. Tämä ainutlaatuinen duplex on kauniisti sisustettu, ja tilava olohuone, jossa on täysikokoinen nukkuja, ja joka on yhdistetty moderniin keittiöön, jossa on graniittinen yläosa ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet. Yläkerrassa on olohuone, jossa on kylpyhuone. keittiö ja makuuhuone, jossa on queen-size-vuode ja toinen kylpyhuone. Yläkerrassa on puiset portaat alakerrassa. Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, joista toisessa kaksi erillistä vuodetta ja master, jossa on queen-size-vuode ja kylpyhuone. Myös pesukone ja kuivausrumpu. Varmasti suosikki sen sijainnista ja mukavuudesta. Se on hämmästyttävä sijainti rauhallisella, italialaisella kadulla, joka sijaitsee samassa korttelissa kuin Paul Revere-talo, lähellä Sacred Heart kirkkoa ja aurinkotuoleja sekä kahden korttelin päässä Starbucksista ja rannasta. Se on myös vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Aquarium, Faneuil Hall, Quincy Market ja Freedom Trail. Huoneistossa voi majoittua 6-8 vierasta ja veloitamme 25 dollaria viikossa yli 6 vierasta. Palvelut ovat erittäin nopea WiFi, puhelin, HDTV ja kaapeli jokaisessa makuuhuoneessa ja olohuoneessa; DVD-soitin, keskuslämmitys ja ilmastointi, liinavaatteet ja pyyhkeet. Yksikköön on kaksi sisäänkäyntiä - yksi olohuoneen ja yhden makuuhuoneen tai alakerran kautta. Siivousmaksu on 135 dollaria. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että rakennuksen vieressä on valmis ja olemme takaisin rauhaan ja hiljaisuuteen.~~ Pysäköinti North End of Boston ~~1.Paras paikka pysäköidä maksamatta on vierailijamäärällä Hannoverin kadulla. Kiinnitä huomiota merkkeihin, koska jotkut ovat klo 8-18, ja jotkut ovat klo 12-16. Ilmainen pysäköinti on rajoitettu yleensä kahdeksi tunniksi, ja sitä sovelletaan usein.2.Mittarilentokytkentä on yleensä koko Commercial Street -kadulla, joka kulkee kohtisuoraan Hannoverin kadulla. Tuo runsaasti neljäsosaa.3.Yöpyminen pysäköintiin, suosittelen pysäköintiä Sargent's Wharf kaupallisessa kadulla, aivan Starbucksin vieressä. Yöpyminen pysähtyy 9 ja 14 dollarin välillä, mutta varmista, että tarkistat aikataulun, koska se voi muuttua päiväsaikaan. Yön yli pysäköinti kadulla, useimmat pysäköintitilat ovat varattuja asukkaille tai pysäköintialueille.4.Myös sisätilojen autotalli lähellä Fleet-keskusta nimeltä North End Garage.5.Mittasidot ovat tunnettuja Pohjois-Endissä. He rakastavat sitä, koska naapurustossa muistutetaan sotaa Napoliissa ja Sisiliassa, koska siellä on paljon mahdollisuuksia antaa lippuja. Useimmat liput kulkevat noin 25 dollaria, mutta he voivat antaa heidät vain kerran päivässä. Joten, jos saat lipun, on mahdollista, että voit silti pysäköidä sinne jonkin aikaa.Tämä on kaikki mitä tiedän pysäköinnistä North Endissä. Onnea.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Silitysvälineet
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston

  • Onko majoituspaikassa A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston uima-allas?

    Ei, A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston?

    Kyllä, A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston?

    Lähellä majoituspaikkaa A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston sijaitsevat nähtävyydet ovat Loganin lentokenttä, TD Banknorth Garden, Fenway Park, Boston Convention and Exhibition Center, Back Bay Station, Harvardin yliopisto, Back Bay, North Station.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston on?

    Majoituspaikan A Rare Find! Beautiful, Brand New 3 Br/3ba Duplex Apartment North End Boston peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.