Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village (Schmallenberg, Saksa)

Koko talo/asunto A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village (Schmallenberg, Saksa)

A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village

Suuri huoneisto Sauerlandissa, jossa on parveke ja kaksi kylpyhuonetta Löydät tämän erinomaisen huoneiston talon ensimmäisessä kerroksessa. Tämä erittäin tilava ja viihtyisä lomakoti tarjoaa 4 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta. Se sijaitsee rauhallisella alueella Bödefeldissä Sauerlandin keskustassa. Talo on rakennettu vuonna 2006 ja tarjoaa keskikokoisen ryhmän täydellisen laukaisualustan tutustumiseen Sauerlandin jalka-ja autolla. Bödefeldä ympäröivät metsäiset kukkulat, joista Sauerland on kuuluisa. Se on helpon matkan päässä Winterbergistä, Schmallenbergistä ja Meschedesta. Nämä suosittuja paikkoja ovat vain puoli tuntia autolla. Huoneisto sopii 7-9 hengelle, ja siinä on erilliset kylpyhuoneet ja makuuhuoneet. Se on erinomainen loma isovanhempien kanssa. He voivat nauttia kylän rauhasta ja hiljaisuudesta, kun otat lapset Fort Funin seikkailupuistoon tai kesällä kelkkasafariin Willingenissa. Kaikki on mahdollista tästä tilavasta ja mukavasta kodista. Huomioitavaa: Tämä talo on ihanteellinen 7-pers. mutta se tarjoaa 9 nukkumismahdollisuutta. Sähkö- tai hybridiautojen lataamiseen liittyvät kulut (mahdollisuuksien mukaan) veloitetaan aina käytön ja erikseenUlkoasu: 1. kerroksessa: (Olohuone (TV (satelliitti), DVD-soitin, stereosoitin), Keittiö (uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin), makuuhuone (parivuode), makuuhuone (parivuode), makuuhuone ( sänky), makuuhuone (parivuode, vuodesohva kahdelle), kylpyhuone (suihku, pesuallas, wc), kylpyhuone (suihku, pesuallas, wc)) parveke, terassi, puutarha, puutarhakalusteet, BBQ, pysäköinti, trampoliini, leikkivälineet, lasten sänky, syöttötuoliNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokraan.Tallettaa; € 100 (Saapuessasi sinun on maksettava vakuus käteisellä)Loppusiivous; 60 €Lemmikkieläimet; Ei sallittuPetivaatteet; EsittääTourist vero; € 1,25 / henkilö / yö (merkintä)Valinnaiset palvelut, joita voit järjestää paikan päällä:Kylpypyyhkeet; EsittääKeittiöpyyhkeet; Esittääwifi; Vapaa

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village

  • Onko majoituspaikassa A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village uima-allas?

    Ei, A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village?

    Ei, A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village?

    Lähellä majoituspaikkaa A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village sijaitsevat nähtävyydet ovat WIM - Warsteiner Internationale Montgolfiade, Panorama-Park, Ginsburg, Wewelsburg, Skiliftkarussell Winterberg, St Georg Sprungschanze, Skigebiet Kappe, Snow World Züschen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village on?

    Majoituspaikan A Holiday Home, Suitable For 7-9 Persons In A Centrally Positioned Village peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.