Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins (Brighton, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins (Brighton, Iso-Britannia)

5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins

5 Bed 4 kylpy WiFi makuulle 16, Pysäköinti, Ruokailu 16, Sea 5 min Täydellinen viikonloppu tai pidempään. Ylellinen majoitus 3 kerroksessa, ilmainen off street parkkipaikka autollesi, Paikkakunta: Kemp Town. Yksityinen piha puutarha paikkaa 7. Langaton internet, 42 'TV, DVB-T, DVD, i pod telakka, Hi Fi, tuleva puhelinlinja, pinnasänky ja syöttötuoli saatavissa, Majoitus: Alakerta. Tilava eteinen, iso keittiö / ruokasali 16 ruokapöytä lasiovet avaruuden ulkopuolella. Täysin varusteltu kodinhoitohuone oven ulkopuolella sisäpihan puutarha. Erillinen wc ja pesuallas. 1. kerros: Valtava olohuone jossa on mukava istua 16, (3 täysikokoinen yhden IKEA tuoli vuodetta), 2 makuuhuonetta yksi parivuode, 2. makuuhuone standardin ja kolminkertainen punkkaa vuodetta, kylpyhuone suihkulla. 2. kerros: Suuri Master kylpyhuone, ylellinen superking vuode, 4. makuuhuoneessa superking zip ja linkin sänky, makuuhuone 5 parivuode ja perheen kylpyhuone tällä tasolla täysikokoinen kylpyamme. Ei tarvitse siirtää auton, kävelyetäisyydellä kaikista nähtävyyksistä kaupat Pier ja vain 5 min kävelymatkan päässä seafront tai osaksi sykkivässä sydämessä Kemp kaupunkiKaupunki: VisitBrighton on virallinen Brighton matkailu tiedot opas Brighton and Hove. Englannin ihanin ja vilkkain merenrantakaupunki. Brighton and Hove on hauskaa, kosmopoliittinen ja ainutlaatuisesti eksentrinen ympäri vuoden. Regency arkkitehtuuri, ilo laituri, erikoisliikkeitä, katukahviloita, vilkas taideyhteisössä ja vilkas yöelämä kaikki on kävelymatkan päässä, joten vie aikaa tutkia ja nauttia. Ja jossa taustalla Sussex Downs ja perinteinen Englanti maaseudulle, Brighton and Hove on hyvä tukikohta alueella. Brighton on yksi vilkkaimmista, värikäs ja luova Euroopan kaupungeista. Cosmopolitan, pienikokoinen, energinen, ainutlaatuinen, hauska, eloisa, historiallinen, nuori, eksoottinen ja vapaa-henkinen, se on kaupungin kuin mikään muu. Untuvikko välillä Etelä Downs & meri upea etelärannikolla, Brighton tarjoaa kaikkea Regency perintöä rantahotelli jäähtyä. Fantastinen yhdistelmä ikonin nähtävyyksiä, kuuluisa yöelämä, palkitun ravintoloita, funky taidetta.Gay Brighton: Brighton on menestyvä ja monipuolinen gay joka vaihtelee nahka baareja, maahan ja Länsi rivitanssia, että tekno klubeja. Brighton on pitkään tunnettu numero yksi homo merenrantakohde Etelä-Englannissa. Sekä tavallista matkailijoille Brighton toimii myös magneetti lesbot ja homojen eri puolilta Britanniassa ja ulkomailla, jotka ovat houkutelleet sen boheemi ilmapiiri, easy going asenne ja rempseä ilmaa. Tämä on johtanut yksi suurimmista väestön lesbot ja homojen Isossa-Britanniassa. Suuri osa Brighton gay on keskittynyt Kemptownin alueella Brighton, keskipiste on St James Street ja Old Steine. Se on täällä löydät useimmat klubeja, kauppoja ja baareja mainittu oppaassa, niin monet, että Kemptownin on tullut tunnetuksi Brightonin Gay Village.Täydellinen paikka Brighton Viikonloppumatka.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins

  • Onko majoituspaikassa 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins uima-allas?

    Ei, 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins?

    Ei, 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins?

    Lähellä majoituspaikkaa 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins sijaitsevat nähtävyydet ovat Gatwickin lentokenttä, Brighton Pier, Brighton Station, Goodwood Racecourse, Brighton Beach, Brighton & Hove Children’s Festival, Brighton Seafront, Herstmonceux Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins on?

    Majoituspaikan 5 Bed 4 Bath Wifi Sleeps 18, Parking, Dining For 18, Sea 5 Mins peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.