Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire (Emsworth, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire (Emsworth, Iso-Britannia)

5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire

5 * Beach House- täydellinen tauko / pubeja / kylä / meri- ja metsäkävely 4 koiraa / takka 'Harbourways' on ainutlaatuinen, valoisa, tilava, hiljattain remontoitu arkkitehtisuunnittelija. Sijaitsee tyypillisesti Emsworthin kylän sydämessä ja kauniin myllylammen vieressä. Erinomaiset liikenneyhteydet: bussi ja junat 2 ja 5 minuutin kävelymatka. 0. 5 km päässä rannasta ja poikkeuksellisen hyvin varusteltu kylä, joka sisältää: ravintoloita (edullisista ruokapaikoista, kebabista, pizzasta, italialaisista, intialaisista, kiinalaisista, kaloista ja siruista Michelin-tähtiin saakka), kahviloita, lihakauppiaita, 8 pubia, pankkia , kampaajat, hyväntekeväisyyskaupat, lahjatavarakaupat, herkkumyymälät, iso yhteistyö postitoimiston kanssa, Tesco, mukulakiväärit, kemistit, antiikkiliikkeet, kirjakaupat, kuivapesula, rautakauppa, museo, polkupyöräkauppa, lääkärin leikkaus ja paljon muuta.48 jalkaa pitkä oleskelutila avautuu v-taitto-ovien kautta suurelle etelään päin olevaan puutarhaan, BBQ: lle, kiipeilytelineelle, katetulle leikkialueelle ja muulle. Tilava räätälöity tuhka ja kvartsikeittiö avautuvat suurelle puutarhaan 15ft: n tammi-ranskalaisten ovien kautta. Amerikkalaistyylinen jääkaappipakastin, jossa juoma- / jääpalakone, kaikki mukavuudet mukaan lukien sisäänrakennettu konvektio, mikroaaltouuni, höyryuunit, paljon varaosia keittiövälineitä, ruokailuvälineet, lasit ja pöytäesineet. Lisätuotteita ovat: jäätelökone, hidas liesi, pastakone, leivänpaahdin, fondue, suklaufondüü, pop-corn-kone, ruoanlämmittimet ja jääkauhatTuore jauhettu kahvi aina saatavilla. Sekoitus uutta (mukaan lukien sängyt, vuodevaatteet ja matot) ja antiikkia. Talon avoin suunnitelma ja erinomainen pääsy koko pohjakerrokseen sopivat perhejuhliin, jotka voivat istua, puhua ja rentoutua yhdessä tarjoten samalla myös paljon tilaa ja saavutettavuutta pienille lapsille. Musiikkialue, joka sisältää pianoa, kitaraa ja paljon muuta. Nuotio. Äskettäin asennettu kaasun keskuslämmitys kaikkialla, tehokas Bosch-kattila varmistaa jatkuvan kuuman veden! Paljon uusia varapeiteitä ja huopia. Uusi kaksinkertainen ikkuna. Kylpyhuoneissa voi olla myös oma kylpyhuone. Turvallinen puutarha, rauhallisella idyllisellä paikalla. Erittäin suosittu koirien kävelyyn ja lapsille, joilla on tien alaosassa rantaviiva! Upea alue juoksemiseen. Haluamme tehdä talosta pääsyn, kerro meille, jos sinulla on lisävaatimuksia. Rampit ja muu apu käytettävissä. Täydellinen opas taloon, joka toimitetaan missä tahansa varausprosessin vaiheessa - ota rohkeasti yhteyttä omistajaan saadaksesi lisätietoja tai selvityksiä.Yleensä vähintään 3 yötä viikonloppuisin (£ 32 / ppn), ellei viime hetkellä ole, ja meillä on saatavuus, mikä tarkoittaa, että voit sitten lähteä milloin tahansa sunnuntaina tai maanantaina.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire

  • Onko majoituspaikassa 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire uima-allas?

    Ei, 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire?

    Kyllä, 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire on?

    Majoituspaikan 5 Beach House- On The Steps Of The Sea /Log Fire peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.