Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair (Dorum, Saksa)

Koko talo/asunto 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair (Dorum, Saksa)

4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair

4 * esteetön, allergikoille, eläkeläisille; WiFi ja Lisäkustannukset sisältyvät; ranta tuoli 4 * lomamökomme “Villa Belair Schmidt”, “Residenz Belair Schmidt” ja “Chalet Belair Schmidt” sijaitsevat vain 300 metrin päässä ojasta Dorum-Neufeldin rannikkoalueella, idyllisellä paikalla - keskeisellä paikalla Cuxhavenin ja Bremerhavenin välissä - suoraan Wursterin Pohjanmeren rannikolla. Maa-alue, jolle on ominaista luonnon voimat ja täydellinen luonto. Nauti lomasta.'Villa Belair Schmidt' on helppo asua ilman portaita ja kääntölaitteella. Ota yhteyttä vuokranantajaan etukäteen pyörätuolilla.4 * Pohjanmeren lomamökin 'Villa Belair Schmidt' kokonaispinta-ala on 72 m², ja siinä on ilmainen WiFi, kaikissa ikkunoissa on ikkunaluukut ja perhonäyttö; kaikki huoneet on laatoitettu; 2 makuuhuonetta, joissa parivuode mukavalla korkeudella (patjojen kovuusaste on 3), jokaisessa taulu-tv; 1 ikkunallinen kylpyhuone ja erityisen leveä suihkukaappi ja suihkukaapit; erillinen vieras wc ikkuna; Olohuone, nahkaiset istuimet ja iso taulu-TV ja DVD-soitin; ruokailutila ja erittäin hyvin varusteltu, erillinen keittiö, jossa pesukone, astianpesukone, mikroaaltouuni, uuni, jääkaappi, pakastin, Tassimo-kahvinkeitin ja, ja ......Puutarha, jossa on eteläterassi ja puutarhakalusteet, grilli ja käsikärry, sekä suoraan talon parkkipaikka, joka lopettaa loman. Voit varastoida polkupyöriä puutarhakatoksessa.Rannikkouimakeskus Dorum-Neufeld - helmi Pohjanmeren rannikolla Geestin ja Marschin välillä.Vihreä uimaranta, joka yhdistyy suoraan Ala-Saksi Waddenzeen kansallispuistoon, tarjoaa kesällä puhdasta uimahauskaa. Nelijalkaisille ystäville on tarjolla ylimääräinen ”koiraranta” höyryn poistamiseksi. Jos vuorovesi on jälleen alhainen, sinulla on suora pääsy 'Watt'n Bad' -altaan uima-altaalle. Ranta kutsuu kävelylle ympäri vuoden. Pieni wellness-uima-allas kutsuu sinut uimaan ja hemmottelemaan itseään huonolla säällä, jonka veden lämpötila on 28 ° C. Aivan aalto-uima-altaan vieressä on kylpylän hallinto ja National Park House, josta luonnon ystävät saavat lisätietoja Waddenzeen kansallispuistosta. Tarjolla on myös opastettuja mutalatuja.Satamassa on suuri lasten leikkimökki kaiken ikäisille lapsille. Rakastavat opettajat varmistavat aina monipuolisen ohjelman, jossa on monia liittymistä koskevia tarjouksia, kuten: B. Käsityöt tai aarteenetsintä ja merirosvofestivaali. Lasten leikkimökki on avoinna joka päivä (marraskuusta helmikuuhun vain viikonloppuisin - koko päivän joululoman aikana).Näet, ettei ikävystymiseen ole aikaa.Pääset Dorum-Neufeldiin A1-moottoritien kautta Münsterin suunnasta Bremer Kreuziin. Täällä vaihdetaan A27: een kohti Cuxhaven / Bremerhavenia. Käänny Neuenwalden poistumistielle ja käänny oikealle kohti Dorumia. Jatka itse Dorumissa kohti kansallispuistoa ja rantaa Neufeld-alueelle. Aja kadulla, kunnes tulet ojalle ja käänny vasemmalle Lührentrift-loma-alueelle. Mökit ovat vierekkäin Kormoranwegissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Puhelin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair

  • Onko majoituspaikassa 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair uima-allas?

    Ei, 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair?

    Ei, 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair?

    Lähellä majoituspaikkaa 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair sijaitsevat nähtävyydet ovat Duhnen, NationalPark Wadden Sea of Lower Saxony Main Information Centre Cuxhaven, Bremerhavenin eläintarha, Sahlenburg, Strand Cuxhaven, Wochenende an der Jade, Tier- und Freizeitpark Jaderpark, Nordholz-Spieka Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair on?

    Majoituspaikan 4 Barrier-Free, For Allergy Sufferers, Seniors; Wifi And Additional Costs Included; Beach Chair peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.