Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market (Downham Market, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market (Downham Market, Iso-Britannia)

3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market

3 makuuhuoneen asunto Ten Mile Bank, lähellä Downham Market Grilli, jokinäkymät ja perheen hauska kesäasuntoon ja puutarhaan; Greenbank Cottage sopii kaikkiin perheesi loma-odotuksiin. Tämä upea Ouse-joen rannalla on upeat näkymät joelle, ja tämä ihastuttava mökki, joka on yksi pari, nauttii täydellisestä sijainnista kalastusta, kävelyä, pyöräilyä tai yksinkertaisesti katsomassa vesiväyliä. Sen kaunis sisustus ja puutarha, se tarjoaa ihanteellisen lomapisteen kaikkina vuodenaikoina. Historiallinen markkinapaikka Downham Market (5 mailia), Welney Wetlandsin villieläinreservaatti, Denverin tuulimylly kerma-teelle, Queen's Estate Sandringhamissa, Hunstanton perheen hauskaa, kauniita kalastajakyliä ja Cambridge, Ely ja Norwich kaupungit ovat kaikki helposti tavoittaa. Kauppa ja pubi 3 mailin kuluessa.Alakerta: olohuone, jossa ranskalaiset ovet. Ruokasali puulattialla. Keittiö, jossa on laattalattia. Kylpyhuone suihkulla kylpyammeen ja wc: n kanssa.Ensimmäinen kerros: 3 makuuhuonetta: 1 parivuode, 1 twin, 1 yhden hengen.Öljyn keskuslämmitys sisältyy hintaan (£ 25 viikossa loka-huhtikuu). Sähkö, vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Matkavuode. Freeview-TV. DVD. Stereo / CD. Mikroaaltouuni. Pesukone. Wi-fi. Puutarha, jossa on kesäasunto ja kalusteet. Grilli. Pysäköinti. Joen kalastus (lisenssi vaaditaan, varastovarasto kalastustarvikkeille). Tupakointi kielletty. Huomaa: Kohdistamaton joki tien toisella puolella, omaisuuden edessä.Soita omistajalle numeroon 01366 377451 muutamaa päivää ennen lomaasi järjestääksesi avainkokoelman. .Seuraa Kings Lynnin A10-tietä Downham Marketin kautta (jatka A10-tietä). Mene vasemmalle kyltteillesi Hilgaylle ja etsi merkkejä oikealle Ten Mile Bankille ja ruskealle luonnonsuojelualueelle. Käänny oikealle tämän kyltin kohdalla, mene joen sillan yli liikennevaloille, käänny vasemmalle joen rantaa pitkin - moottoritie. Greenbank Mökki on oikealla puolellasi, muutu sora-asemaksi ja pysäköi ulkopuolelle.LISÄMAKSUT - On talvipolttoaineen lisäys, joka on 25 puntaa lokakuun alusta - huhtikuun loppuun ja maksetaan omistajalle saapuessa. Vain perhe- ja pariskunnat. Jopa yksi koira, ei sallittu yläkerrassa tai jäädä yksin omaisuudessaan. Kiinteistöstä vastapäätä on aitamaton joki.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market uima-allas?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market sijaitsevat nähtävyydet ovat Snetterton Circuit, Trinity College, East of England Showground, The Cambridge Folk Festival, King's College Chapel, Cambridge railway station, Ely Cathedral, Sandringham Estate.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market on?

    Majoituspaikan 3 Bedroom Accommodation In Ten Mile Bank, Near Downham Market peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.