Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly (Key West, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly (Key West, Amerikan Yhdysvallat)

2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly

2-Story Waterfront Condo lähellä Old Town + Pool ja vene Slip, Saatavilla kuukausittain Bay Villas on viehättävä 2-kerroksinen ranta huoneisto sijaitsee Hilton Haven Road, hiljaisen umpikujan varrella on Trumbo Point, joka on vain kilometrin päässä vanhastakaupungista. Tämä ainutlaatuinen yhteisö on rauhassa odotat lähiöissä ylempänä Keys, mutta se on vain muutaman minuutin päässä kaikista nähtävyyksistä Key West. Mikä parasta, kaikki kodeissa yhteisössä ovat aivan veden, ja jokaisella on oma vene lipsahdus.Vain muutaman askeleen päässä huoneisto on yhteisön allas, jossa voi ottaa nopeasti dip. On Lepotuoli altaan auringonottoon. Lähellä on myös oma yksityinen vene lipsahdus, jossa voit laituri omalla veneellä tai vuokra yhdestä monista venesatamat naapurustossa. Ensimmäisessä kerroksessa huoneisto, on suuri olohuone taulutelevisio. Ruokailutila on aivan keittiön. Keittiö on kauniisti säädetyn, graniittiset ja on kaikki mitä tarvitset luoda kulinaarinen mestariteos. Aivan liukuva lasiovet on ylimitoitettu oma terassi Keittiö avustaja grilli, ruokapöytä 6 ja aurinkotuolit rentoutumaan henkeäsalpaavat näkymät lahdelle. Yläkerrassa löydät 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa omat kylpyhuoneet. Makuuhuone sviitissä on king-vuode, taulutelevisio, piirtoheitin tuuletin, ja kannen näkymät lahdelle. Kylpyhuoneessa on suuri suihku ja erillinen turhamaisuus alue. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta, jotka voidaan muuntaa king bed pyynnöstä. Tässä huoneessa on myös piirtoheitin tuuletin sekä taulutelevisio. Kylpyhuone on kylpyhuone, jossa ylimitoitettu suihku.amenties:Veneellä Slip, yksityinen patio Kitchen avustaja Grilli, Queen kokoinen Sleep sohva, Keski Lämpö ja AC, kattotuuletin koko yhteisön allas, pesukone / kuivuri, kaapeli-TV, DVD-soittimet, Blender, leivänpaahdin, Full nimitetty keittiö, liinavaatteet ja pyyhkeet . Langaton nopea Internet-yhteys, yksi yksityinen pysäköintipaikka. Tämä ominaisuus mahtuu korkeintaan 6 aikuista.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly

  • Onko majoituspaikassa 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly uima-allas?

    Kyllä, 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly?

    Ei, 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly?

    Lähellä majoituspaikkaa 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly sijaitsevat nähtävyydet ovat Duval Street, Mallory Square, Ernest Hemingway Home and Museum, Southernmost Point, Conch Harbor Marina, A&B Marina, Sloppy Joe's, Historic Seaport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly on?

    Majoituspaikan 2-story Waterfront Condo Near Old Town + Pool And Boat Slip, Available Monthly peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.