Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors (Dalsjöfors, Ruotsi)

Koko talo/asunto 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors (Dalsjöfors, Ruotsi)

1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors

4 huoneen majoitus Dalsjöfors Erinomainen näkymä Dalsjön-järvelle. Lomatalo, jossa on suuri poreallas ja suolaisen veden allas (käytetään 1. 5.-30.9.). Molemmat ovat tason yläpuolella ja tarjoavat valtavan näkymän järvelle. Pieni portaikko johtaa järvelle, jossa on oma laituri, jossa vene on kiinnitetty. Suuri terassi auringonottoon. Talo on poikkeuksellinen. Suuret ikkunat, joista on näkymät järvelle, puulämmitteinen uuni ja viininjäähdytin tekevät tästä täydellisen. Parvella pääsee portaikon kautta ja siinä on 2 hyvää vuodetta ja 2 paksua patjaa. Internet-yhteyden. Voit uida järven pohjoispäässä. Järvessä voi kalastaa haukia ja ahvenia, et saa kalastaa netillä ja vaaditaan kalastuslisenssi. Rapuja esiintyy myös hyvin, ja ne saattavat olla kiinni elokuusta lokakuuhun. Nähtävyydet: Boråsin eläinpuisto ja Göteborgin kaupunki, - Pysäköinti a. d. Perus / ilmaiseksi - Allas toukokuun puolivälissä - elokuun lopussa - Lämmitetty ulkouima-allas - Yksityinen ulkouima-allas - Jyrkät portaat ensimmäiseen lattia - Nuorisoryhmät eivät ole sallittuja - Toimielimet eivät ole sallittuja - Valinnainen: puhdistus - Lemmikkieläimet: 2Erinomainen näkymä Dalsjön-järvelle. Lomatalo, jossa on suuri poreallas ja suolaisen veden allas (käytetään 1. 5.-30.9.). Molemmat ovat tason yläpuolella ja tarjoavat valtavan näkymän järvelle. Pieni portaikko johtaa järvelle, jossa on oma laituri, jossa vene on kiinnitetty. Suuri terassi auringonottoon. Talo on poikkeuksellinen. Suuret ikkunat, joista on näkymät järvelle, puulämmitteinen uuni ja viininjäähdytin tekevät tästä täydellisen. Parvella pääsee portaikon kautta ja siinä on 2 hyvää vuodetta ja 2 paksua patjaa. Internet-yhteyden. Voit uida järven pohjoispäässä. Järvessä voi kalastaa haukia ja ahvenia, et saa kalastaa netillä ja vaaditaan kalastuslisenssi. Rapuja esiintyy myös hyvin, ja ne saattavat olla kiinni elokuusta lokakuuhun. Nähtävyydet: Boråsin eläinpuisto ja Göteborgin kaupunki, - Pysäköinti a. d. Perus / ilmaiseksi - Allas toukokuun puolivälissä - elokuun lopussa - Lämmitetty ulkouima-allas - Yksityinen ulkouima-allas - Jyrkät portaat ensimmäiseen lattia - Nuorisoryhmät eivät ole sallittuja - Toimielimet eivät ole sallittuja - Valinnainen: puhdistus - Lemmikkieläimet: 2

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors

  • Onko majoituspaikassa 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors uima-allas?

    Kyllä, 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors?

    Kyllä, 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors?

    Lähellä majoituspaikkaa 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors sijaitsevat nähtävyydet ovat Göteborg Landvetter Airport, Borås Djurpark, Textilmuseet, Torpa Stenhus, Isaberg.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors on?

    Majoituspaikan 1 Bedroom Accommodation In DalsjÖfors peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.