Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden (Thrapston, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden (Thrapston, Iso-Britannia)

East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden

East Midland House, THRAPSTON Tämä hyvin kalustettu mökki on aivan Thrapstonin kaupungin ulkopuolella lähellä Ketteringiä Northamptonshiressä ja voi nukkua neljä ihmistä kahdessa makuuhuoneessa.East Midland House on moderni, semi-detatched mökki aivan kaupungin Thrapston lähellä kaupungin Kettering vuonna Northamptonshire. Mökki voi nukkua neljä ihmistä yhden hengen ja yhden hengen sekä perheen kylpyhuone. Mökissä on avoin oleskelutila, jossa on keittiö, ruokailutila ja oleskelualue. Ulkopuolella mökki on off road pysäköinti 1 auto ja lawned puutarha takana puutarhakalusteet. East Midland House on upea mökki, jota voi nauttia ympäri vuoden.Palvelut: Sähkölämmitys. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone. Televisio, jossa on Freeview, Wifi. Polttoaine ja teho inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Maastopysäköinti 1 autolle, lukittavissa oleva polkupyörävarasto saatavilla pyynnöstä. Suljettu lawned puutarha takana patio ja huonekalut. Anteeksi, ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kauppa ja pubi 0. 5 mailia.Alue: Kuvankaunis rulla Fens, koskematon ranta ja kaunis vesiväylä - Itä-Anglia on unelmapaikan kohde. Norfolk tarjoaa rantoja, suolakylpyjä ja viehättäviä kyliä, mutta yhtä viehättäviä ovat Suffolkin rannikko ja maaseutu.Kaupunki: Kuningas John myönsi Thrapstonin historiallisen markkinakaupungin 1205-luvulla, ja siellä järjestetään joka viikko viikoittainen markkinapaikka vuosittain järjestettävän peruskirjan lisäksi. Lähellä on monia historiallisia nähtävyyksiä, kuten 13. vuosisadan kirkko, Kimboltonin linna (9 km), Fotheringhayn linna (9 km) ja Rockinghamin linna (11 km). Vaihtoehtoisesti Santa Pod Raceway on 30 minuutin ajomatka, ja siellä järjestetään lukuisia auton tapahtumia ympäri vuoden. Golfarit voivat pelata viehättävässä Overstone Park Golf Clubissa vain 15 kilometrin päässä. Miksi ei viettää päivää Cambridgessä, vain tunnin ajomatkan päässä? Thrapston on erinomaiset yhteydet Luton Lontoon lentokentälle, ja se on ihanteellinen tukikohta Northamptonshire-lomalle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-FI yleisissä tiloissa
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Wi-Fi
  3. Ilmainen Wi-Fi huoneissa
  4. Taulutelevisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden

  • Onko majoituspaikassa East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden uima-allas?

    Ei, East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden?

    Kyllä, East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden?

    Lähellä majoituspaikkaa East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden sijaitsevat nähtävyydet ovat Silverstone Circuit, Mk Stadium, National Bowl, Trinity College, King Power Stadium, East of England Showground, Brixworth Country Park, Twin Lakes Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden on?

    Majoituspaikan East Midland House FREE Private Parking Fast WiFi Smart TV with Garden peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.